Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mitől lesztek szerelmesek egy fiúba? Vagy mi az amitől ránéztek egy fiúra vagy beszélgettek vele egy ideig és azt gondoljátok "Na, nekem ő kell! "?
Figyelt kérdés
2019. nov. 23. 17:59
11/14 anonim válasza:
*Ja egyébként lehet, hogy mindenki picit magához hasonlót keres, de mondjuk ez lehet, hogy mégsem általános, de talán sokan vannak így vele.
12/14 A kérdező kommentje:
rám kb minden paraméter illik azok közül amiket felsoroltatok mégis itt vagyok 21 évesen, szüzen. :D azt hiszem marad számomra a magány és a k.rvázás.
2019. nov. 23. 23:10
13/14 anonim válasza:
Kinézetre legyen igényes, normális. Legyen megértő, ne viselkedjen úgy velem mintha hercegnő lennék, sokkal inkább úgy bánjon velem, mint egy baromi jó haverral. Lehessen vele hülyéskedni, de ha kell, komoly témákról is tudjunk beszélni, és ne próbáljon nekem egy nap 100 féle képpen kedveskedni. Úgy érzem, egy ilyen srácba tudnék igazán beleszeretni.
14/14 anonim válasza:
Álltalában amikor egy lány meglát egy 10/11 csavót konkrétan úgy érzi mindjárt el fog menni kb, de amikor megismeri és megjobban bejön neki na akkor már el is ment! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!