Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Átlagos" visszafogottabb lányok, ti hol próbáltok ismerkedni?
Interneten csak külföldiekkel szoktam ismerkedni, szeretek levelezni másokkal.
Instagramon szoktak néha írni, ha szimpatikusak, akkor szívesen beszélgetek velük.
Leginkább viszont élőben szeretek és szoktam, hiszen olyan helyekre járok, ahol a közösség tagjaival már van legalább egy biztos közös pont, és ez nagyban segíti akárcsak egy barátság kialakulását.
18/L
Remélem tudod, hogy sokaknak nincs iPhone-ja, például nekem se.
A buli pedig, hát. Kinek mi az. Én is szeretek elmenni barátokkal kicsit, nem disco-ba, hanem moziba, bowlingozni, ünnepekre, stb.
Életed pedig bármikor lehet, ha teszel érte. Ha nem teszel, akkor az sajnos a "te sarad lesz".
18/L
Jó, de azért azt be kéne látnod, hogy a legtöbb embernek vannak barátai, családja, hobbijai, céljai, iskolája, esetleg munkahelye, stb.
18/L
Ez a negatívitás ... a régi énemre ismertem benne.
Mindenre ennyire borulátóan tekinteni hülyeség :/
Ha neten óhajtasz ismerkedni másokkal (hülyén fog "hangzani", de) kezdj el akkor pl játszani.
Elsőnek ne egy lányt/nőt akarj találni, úgy, hogy még vakon, majdnem anonim módon sem tudsz kicsit megnyílni.
Kezdj játszani, csatlakozz fb csoportokba, fordíts szövegeket magyar nyelvre, szerkessz videókat, alkoss képeket, írj verset ...
A lényeg hogy találj valami támpontot, amiből még a kihalt chatben is el tudsz indítani és fenntartani egy beszélgetést.
Valami biztos van, ami érdekel téged és szívesen csinálnád is.
Ne add fel, és dobd el ezt a "De minek?" hozzáállást ;)
22F
Példa, hogy hogyan ismertem meg a páromat :
- Szia. Szeretsz olvasni?
- Szia. Igen, miért?
- Van egy regényszerű iromány-féleségem, és nem mondanál róla egy kis véleményt? x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!