Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan keltsen fel a fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsen fel a fiú figyelmét úgy hogy kövérebb vagyok?

Figyelt kérdés
Na szóval 2 hét múlva lesz egy buli ahol ott lesz a srác aki bejön nekem párszor már beszéltem vele de semmi komolyabb az a problémám hogy ő 10/10es én meg kövér vagyok ezzel mit lehet kezdeni? Vagy milyen tanácsokat tudnátok adni hogy sikerüljön felszedni?

2019. nov. 13. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Mi az hogy ezzel mit lehet kezdeni?

Fogyj le.

2019. nov. 13. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak meg sérteni de ha úgy vagy kövér hogy sok felesleg van rajtad akkor élj egészségesen járj el futni tegyél magadért

(A kövér és a nagy darab nem ugyanaz)

A kérdésre: oda mész és beszélgetsz vele máshogyan nem lehet

2019. nov. 13. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
27%

Az első válaszolónak mondanám, hogy 16+-osak írhatnak ide, szóval máshol oszd a hülyeséged.

A lányok elég érdekes használják a kövér szót, szóval nem tudom milyen is lehetsz.(egy átlag magassaghoz nézve:165cm. Vannak 60 kilós kövér lányok és vannak 100+osak is.) Ha esetleg küldenek egy képet egy hozzád hasonló lányról, az segítene.

De egyébként elég fura a fiúk ízlése. Én elég sokszor látom olyan kérdést is (akár itt) hogy a jó pasik miért a "csunya" lányokat szeretik?. Az hogy "kövér" vagy ne vegye kedved és önbizalmat, mert sokszor ez is mérvadó egy fiúnak, hogy tetszel neki. Sokan kedvelik a vékonyabb lányokat és sokan a teltebbeket is. Nekem volt egy időszakon ( én vékony, sportos testalkatú vagyok) mikor csak a teltebb lányok jöttek be, ma már a teltebb és a vékonyabb lányok is tetszenek.

Legyél magabiztos és mosolyogj sokat, ne feledd jól érezni magad!!😊☺️😁

2019. nov. 13. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:
175cm vagyok és 85kg
2019. nov. 14. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Mármint hogyan kezdjek el vele beszélgetni (angolul tud csak) mert ha magyarul lenne akkor valamit tudnék vele kezdeni csak ugye sok lány van rá indulva és hát nem én vagyok a legszebb hogyan kellene magamba ejtenem?
2019. nov. 14. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!