Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsen fel a fiú figyelmét úgy hogy kövérebb vagyok?
Mi az hogy ezzel mit lehet kezdeni?
Fogyj le.
Nem akarlak meg sérteni de ha úgy vagy kövér hogy sok felesleg van rajtad akkor élj egészségesen járj el futni tegyél magadért
(A kövér és a nagy darab nem ugyanaz)
A kérdésre: oda mész és beszélgetsz vele máshogyan nem lehet
Az első válaszolónak mondanám, hogy 16+-osak írhatnak ide, szóval máshol oszd a hülyeséged.
A lányok elég érdekes használják a kövér szót, szóval nem tudom milyen is lehetsz.(egy átlag magassaghoz nézve:165cm. Vannak 60 kilós kövér lányok és vannak 100+osak is.) Ha esetleg küldenek egy képet egy hozzád hasonló lányról, az segítene.
De egyébként elég fura a fiúk ízlése. Én elég sokszor látom olyan kérdést is (akár itt) hogy a jó pasik miért a "csunya" lányokat szeretik?. Az hogy "kövér" vagy ne vegye kedved és önbizalmat, mert sokszor ez is mérvadó egy fiúnak, hogy tetszel neki. Sokan kedvelik a vékonyabb lányokat és sokan a teltebbeket is. Nekem volt egy időszakon ( én vékony, sportos testalkatú vagyok) mikor csak a teltebb lányok jöttek be, ma már a teltebb és a vékonyabb lányok is tetszenek.
Legyél magabiztos és mosolyogj sokat, ne feledd jól érezni magad!!😊☺️😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!