Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten érdemes ismerkedni?
Figyelt kérdés
Eddigi próbálkozásaim sajnos mind kudarcba fulladtak 😕 igazából nem is tudom miért, egyszerűen csak eltűntek a fiúk. Pedig én igyekeztem, nem egy szavas válaszokat adtam, stb.Szerintetek érdemes neten ismerkedni? Több esélyt látok arra, hogy ott megismerjek egy hozzámillő srácot,mégis nehéz normális/értelmes fiút kifogni. Szerintetek?2019. nov. 10. 19:43
1/7 anonim válasza:
Igen. Nem mindenki retardált. ;)
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első írta, mondjuk ez szerintem kortól függ
3/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Az internetes ismerkedés kezdetnek jó (szerintem) én is így jöttem össze a ma már a vőlegényemmel! De mi látásról ismertük egymást! Ha úgy érzed,hogy közös hullámon vagytok akkor folytatni kell személyesen is..és majd ott kiderül,hogy mennyire vagytok szimpik egymásnak! :)
4/7 gbor02 válasza:
Szerintem lehet, csak a számodra jó helyen kell keresni (gyk-n pl biztos nem). Hol próbáltad idáig? Hány éves vagy?
5/7 anonim válasza:
Én nem akarom el venni a kedved a netes ismerkedéstől de miből gondolod hogy ott előbb találsz hozzád illő srácot
6/7 anonim válasza:
Valóban nehéz kifogni normális fiúkat (és egyébként lányokat egyaránt), de ők is ugyanúgy jelen vannak valahol az interneten. :D
7/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes próbálkozni, mert vannak rendes emberek még. Viszont akárhogy nézzük neten és azon kívül is vannak rossz emberek. Ezt helyén kell kezelni. Ha észre tudod venni mind két esetben kiket kell elkerülni akkor könnyebb dolgod is lesz. Persze a netes ismerkedés árnyoldala, hogy bárki kiadhatja magát másnak. De emiatt letenni erről nem kell. Nyilván jobb élőben ismerkedni, de most a kérdés nem is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!