Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk akikkel ismerkedek elsőnek jófejek aztán már pucér képeket kérnek?
Nem tudom hol szúrhatom el, de mindig van egy két srác akikkel beszélgetek, barátkozunk majd egyből jönnek a perverz képekkel.
Sosem küldök, 16 éves vagyok és nem találom jó ötletnek az ilyet... Persze ezután én leszek a rossz, hogy ennyire zárkózott vagyok stb.
Nem szeretnék pucér képeket küldözgetni senkinek, kínosnak találom.
De most tényleg rossz vagyok ezért vagy mások is vannak ígyn?
"elsőnek jófejek aztán már pucér képeket kérnek"
A kettő miért zárja ki egymást? Mondjuk kellő tisztelettel és alázattal, de én is szoktam kérni.
Mi ebben olyan elítélendő? Nem lehet, hogy azért lesznek ezek a faszik ellenszenvesek, mert szégyelled a tested???
Hidd el, nekik tetszene. Nem azt mondom, hogy mától küldd boldog-boldogtalannak. De gondolj egy kicsit másként erre a dologra.
De egy dologra figyelj!!! A fejed soha ne látszódjon rajta. A háttér pedig ne olyan legyen, amivel össze vagy kapcsolható.
Ha mégis megtörténik a baj, akkor pedig menj rendőrségre. Nyugodtan. Nem ciki. Nem a te szégyened, hanem azé, aki vissza(akar) él(ni) vele. Kiemelném, hogy a zsarolás is bűncselekmény (szóval ha azzal fenyeget hogy tegyél, ne tegyél vagy eltűrj valamit, különben kiteszi a netre, már azért is börtön jár neki)
Művelt, felnőtt férfiként mondom ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!