Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek papucs vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek papucs vagyok?

Figyelt kérdés
Egy lány mellett ülök magyaron, aki régebben is “piszkált” aztán abba hagyta de most megint. Ha tudok valamit akkor ilyet mond, hogy “Ügyes vagy XY”, meg “Nagyon okos vagy”, szólni meg nem szólok neki, hogy fejezze be, mert minek, pedig van amikor segít a feladatban csak úgy.Meg szokott nézni más órákon néha fél percig is.Meg régebben beszélgettünk Messengeren (Ő írt rám).Szerintetek papucs vagyok, hogy hagyom ezt?

2019. okt. 19. 03:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki. Legkozelebb amikor mondja h ugyes vagy, mondd neki hogy koszi es mosolyogj ra ugy h kozben a szemebe nezel. Ha zavarba jon akkor tutira tetszel neki 😀
2019. okt. 19. 05:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet :D Köszi a választ
2019. okt. 19. 08:48
 3/7 Dwikee01 ***** válasza:
76%
Bejosz neki Bókolgas neki néha mosolyogni ra egyből elfog pirulni
2019. okt. 19. 08:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap órán véletlen megérintettem a combját, de akkor nagyon meglepődött.
2019. okt. 19. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Szóval zavar ha dicsér, és szerinted ezért papucs vagy mert nem ordítod le a fejét amiért dicsérni merészel. Gratulálok.
2019. okt. 19. 10:22
 6/7 A kérdező kommentje:
3-as, ilyen lekezelően mondja
2019. okt. 19. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös: ez nem dicséret, ez gúny. El tudom képzelni a hangsúlyt, ahogy mondja. Nekem azt szokták mondani ugyanilyen hangsúllyal, hogy igazad van. A falra tudnék mászni tőle. Szerintem hagyd békén ezt a lányt, ne is mondjál neki semmit, ha valamit kérdez, mondd, hogy nem tudod. És főleg ne érjél a combjához. Ez nem olyan nő/lány, akivel érdemes lenne bármit is kezdeni, nagyon rossz természete lehet.
2019. okt. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!