Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék olyan fiúkkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan fiúkkal ismerkedni, akik 16-20 évesek? (kb)

Figyelt kérdés

Tudom ez így elég hülye kérdés. A helyzet az, hogy nem megy az ismerkedés, nem érdeklem a fiúkat sajnos. Elsősorban netes ismerkedésre gondoltam (társkereső kizárva, mivel még nem vagyok 18 meg amúgy sem az én világom)

Van ötletetek? Eddig sajnos az összes fiút akivel beszélgettem a külső érdkelete, és hát valljuk be nem vagyok szép lány. Nyilván számít a külső is, de számomra nem az a legfontosabb.

2019. okt. 6. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Akár itt is, nekem innen volt először kapcsolatom.

20/f

2019. okt. 6. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Bárhol ahol lehet beszélgetni. Engem annyira nem érdekel a külső, hogy nem is kérek semmilyen képet. Úgy vagyok vele, hogy aki a beszélgetés alapján szimpatikus, azzal úgyis találkozok, de addigra már kialakul a szimpátia, nem fog elijeszteni a külső. De a másik félnek ez sose jó, mindig látni akar, aztán ha meglát általában nem ír vissza többé.
2019. okt. 6. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

Edzőterem. Azon kívűl hogy nagyon sok fiatal van, tudsz adni az alakodra is, ami egyrészt jót tesz az önbizalmadnak, másrészt meglátod hogy több fiú fog érdeklődni irántad.

18/F

2019. okt. 6. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, akár itt. Ha nem a külső a fontos, elfogadó vagy kedves tudsz lenni és hűséges, és nem ezer kilóméterre laksz pesttől én nagyon szivesen megismerlek, nem nyomulok és nincs csajozós szövegem sem és nem is lesz, nem adok magamra külsőre, vagyok amilyen vagyok és visszahúzódó, féltékeny, féltő típus vagyok. Ja és ami a lányokat még netes ismerkedés alapján zavarja, én bújós lányt szeretnék, mert szeretnék oda bújni ahhoz aki mellettem van. Ha ez nem zavar, írj rám ha van kedved (más is írhat) és társkereső tényleg trash, idióták vannak csak, ha 18 lenné sem kellenél oda hidd el nekem. Hidd el a külső a lányokat is érdekli, viszont én meg sem mutatom magam 1-2 napig, és csak a rosszat mondom el magamról elsőre, úgy vagyok vele ha veszi a fáradtságot megismerni a jót találja meg maga, és ha nem külsőre megy akkor tényleg szeretni akar és van értelme foglalkozni vele :) Ami RITKA nagyon.

18f

2019. okt. 7. 04:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt akár 20/F
2019. okt. 7. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!