Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem gáz?
Én meg kellemetlenül érzem magam ha bókolni kell.
Soha senkinek nem bókoltam , elavult szokás mint az angoloknál a "kedvesség"
Gondolom azokra a csávokra gondolsz akik.
Hello!
"Ez csak szerintem gáz, és nevetséges?"
Nem szerintem is!
"akkor az a való eletben legbelül is romlott,nem?"
Valahogy így, de van aki csak "Trolkodni megy".
"Tudom mi lányok-nők sem vagyunk piskóták, mindkét nemben megvan az a bizonyos réteg"
Pont ahogy írod ezzel meg is válaszoltad a kérdésed!
Én csak azzal vagyok bunkó aki
1. Nem szimpatikus.
2. Tudom hogy csak ki akar használni.
És még ő sértődött be amiért kőbunkó voltam. Végülis sikerült kihasználnia. De nem vette a lapot szegény hogy nem vagyok rá vevő.
Nehéz ebben a kérdésben igazságot tenni. Sajnos a csajok mára igyekeznek elfelejteni, hogy nőből vannak. Azzal a címszóval hogy nekik is megjár az élvezet, pasiként viselkednek. Összefekszenek bárkivel, mintha őket nem a lelkük vezérelné, mint az elmúlt évmilliók alatt. Megjátsszák a belevaló csajt, mert azt hiszik, ez jön be a fiúknak. Azok meg persze kapva kapnak az alkalmon, és néhány éjszakás ágybetétekkel múlatják az időt.
Csoda-e ha ilyen körülmények között azt hiszik, hogy a csajokkal is úgy kell beszélni, mint a haverokkal? Hogy azt hiszik, hogy a "ma a profilképedre vertem ki" szöveget a csajok bóknak könyvelik el? Vagy a másik véglet, amikor nyálgéppé avanzsálva próbálnak a punci közelébe férkőzni?
Fogalmuk sincs a női lélekről, de sajna már a csajoknak sincs, így tőlük sem lehet megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!