Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek? Hogyan legyen párkapcsolatom?
jesszus ez most kamu?
masztizz a btsre bazma:))
18l
Újabb kamu lány.. én is 18 vagyok, nekem meg barátnőm nincs, én is belepusztulok, pedig az lenne a leg fontosabb hogy legyen valakim akivel egész nap lehetek... 18 évesen nem kell hogy nőnek nézzenek még szerintem, fiatalok vagyunk. Nekem már 2 rövid kapcsolatom volt, nem vagyok rá büszke, és mivel vége semmit sem érek vele. Akkor legyen valakid ha biztosak vagytok benne, nem szabad erőltetni.. én mondom aki még szánalmamba anotalkra is felmegyek és szóba sem állnak velem.. Na mindegy, most hogy én is leírtam hogy mekkora nyomorult magányos srác vagyok, jöhet a végére a lényeg
Putyin, Hajdú Péter, elektromos péniszverő, Zöld hosszabbítókábel, Tampon, Székletminta egy mérőpohárban
18f :D Szerintem esélyes hogy törlök a posztot szóval a végére csendbe ide írom hogy szivesen ismerkednék mert az én magányom az esélyesen troll kérdezőjével ellentétbe nem vicc volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!