Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziósabb magányos ember ként hol ismerkedtek? 18f
Nem szabad általánosítani. Minden ember más. Ez olyan mintha kimennél a rétre virágot szedni, koszorút fonni . Sokáig keresed a megfelelőt, a tökéleteset. "Ennen túl rövid a szára, ez foltos, ez nem tetszik."
Valóban , megtörténhet az is hogy nem találod meg azt akire vágysz, de ha már így 18 évesen kvázi feladod akkor mi lesz később? Még fiatal vagy, járl el otthonról. Személyesen könnyebb, ez a tapasztalatom.
Tipp az emberekhez: szimpatizálnak veled de nem szeretnek órákon át a problémáidon vergődni. Beszélgettem már sok hozzád hasonló fiúval és azon kívül, hogy mennyire szegény mert nincs barátnője és milyen csúnyák a lányok nem jutottunk sok mindenre.
Tipp 2: Sokféle ember van, egy elutasítástól nem fordul fel a világ. Hétmilliárdan vagyunk azért mégiscsak.
Tipp3: A gyakorin lehet ismerkedni, de ne fűzz hozzá nagy reményeket. Én eddig legalább ötven emberrel beszélgettem, ebből egy lett a barátom. Ez visszacsatol az előző kérdésemhez.
Tipp 4: Ha valóban depressziós és társfüggő vagy keress fel szakembert. Segít túljutni rajta és máris könnyebb lesz minden
Tipp 5: Próbálj magadtól is túljutni a társfüggőségen. Szép dolog az, ha csak a barátnőd érdekel de rohadt unalmas és fárasztó. Próbáld feltalálni magad, vagy mint mondtam kérd egy szakember segítségét. Nem szégyen az ha orvoshoz megy az ember
Tipp 6: Ne öld meg magad. A sírban is magányos leszel nem változtat semmit.
Tipp 7: Nem tudom, milyen elvárásaid vannak a nőkkel szemben de érzékeim azt súgják hogy nevetségesek. Vizsgáld őket felül.
Tipp 8: Próbálj nem rágörcsölni erre az egész témára. Az egyedüllétben is lehet örömet találni és a visszautasítás sem a világ vége.
A beszélgetni akarsz nyugodtan rámírhatsz, bár nem garantálom, hogy jól ki fogunk jönni.
Még mindíg nem kaptam olyan választ ami segítene is. Jöhet még
Segítek, azon kívűl hogy lenéztek és elmebetegként kezeltek, még más válasz is lehet. Ilyen vagyok, fogadjátok már el hogy van aki nem olyan mint ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!