Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külsőm miatt tett friendzoneba "A pasi", lányok más is járt már így, mit csináljak?
Szóval adott egy számomra külsőleg és belsőleg is tökéletes srác. Magas, vékony, helyes. Úgy beszélgetünk mintha 20 éve jóban lennénk, mellette ami meg számít hogy ugyanolyan beteg a szexuális beállitódásunk (ami elég ritka).
De a baj ott van, hogy neki a "szépségkirálynő" típus jön be külsőleg. Én sportoló vagyok, a személyiségünk 100%-ig passzol, de kicsit vaskos, izmos, tipikus sportoló csaj vagyok, az a fitneszes fajta. 169/69 vagyok, szóval nem kell semmi betegre gondolni.
Hogy birkózzak meg ezzel a helyzettel? Ti mit tennétek a helyemben?
Ahogyan már előttem többen írták - máshol van a baj, nem ott, amire gondolsz.
F.
Szerintem barátnőnek nem egy beteges szexuális beállítódású lányt akar. Vagy nem olyat, akivel ez rögtön téma. Ez inkább haverok között szokás. Egy kapcsolatban meg majd kialakul, de nem ez az első az ismerkedés során.
Szóval szerintem sem a külső az ok.
Lepj tovabb :)
Ha o kihagyja, masnak be fogsz jonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!