Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen belső tulajdonságokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen belső tulajdonságokkal megtarthatok magam mellett egy lányt?

Figyelt kérdés

Mindig is tudtam, hogy nem vagy tökéletes belül, és azt is, hogy a lányoknak általában nem szimpatikusak az ilyen fiúk, mint én.

A külsőmről annyit, hogy "átlagosan" nézek ki. Van egy kis pocakom (kb +10 kg lehet, de jól elosztva a testen), de dolgozok rajta. Ami dicséretet megkapok minden lánytól (úgy, hogy ezek a lányok nem is ismerik egymást), hogy szép kék a szemem. A másik dolog, hogy az arcom, amikor "bambulok" is olyan, mint aki ölni akar... mint aki mindig mérges. Külsőleg talán ennyi "különlegességem" van.

Most viszon a belső tulajdonságok:

Negatív:

-pesszimista vagyok

-Nem szeretem az állatokat (nem vsgyok állatkínzó)

-Nem szeretem a gyerekeket (nem is szeretnék)

-Sokat aggódom a jövőm miatt

-Introvertált vagyok

-Tömegiszonyom van

-Rendmániás vagyok

-káromkodok

-Nehezen, de olyannak, akit szeretek szívesen mutatom ki az érzéseimet (de sajnos neki is gátlásosan)

-nem túl romantikus

Pozitív:

-mindig őszinte

-szerény, kitűnni nem akaró

-bármit (ami nem lehetetlen) megteszek egy engem kölcsönösen szerető lányért, akkor is, ha azzal magamnak ártok

-hűséges vagyok

-nem élek alkohollal, dohánnyal, droggal

Ezek alapján nem lesz normális barátnőm? Egy lánnyal szemben, csak annyi elvárásom van, hogy ne öltözködjön úgy, mint egy ku*a, és hogy legyen teljesen őszinte (akkoris, ha az őszintesége nekem fáj).

Sajnos ilyen vagyok. Rendes válaszokat szívesen várok, és mindenkinek, aki nem troll, azt felpontozom

2019. szept. 2. 20:36
 1/8 A kérdező kommentje:
18/F. Ez lemaradt a végéről.
2019. szept. 2. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Sokban hasonlítunk, csak én lány vagyok. néhány dolgot a negatív tulajdonságokhoz írtál amik lehetnének pozitívak is, csak nézőpont kérdése.

Igen lehet normális barátnőd.

18l

2019. szept. 2. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Simán bejöhetsz egy lánynak.

Van pár számomra elég nagy hátrányt jelentő tulajdonságod, szóval ez a lány nem én leszek, viszont elcsüggedned sem kell.

18/L

2019. szept. 2. 20:59
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

hát én:

-realista vagyok, nem csak érzelmi szempontból döntök és nem is csak a másik irányból.

-én szeretem a nem emberi állatokat

-én vagy 3-mat is simán :'D

-én pedig rengeteget

-én is inkább magamnak való/ kis társaság 3-4 fő

-én se szeretem a tömeget :/

-én jobban bírom ha nincs patent rend, az olyan mintha semmihez nem szabadna hozzányúlni..

-ki nem káromkodik ba*dmeg.

-Hát részben, de ha olyan a személy akkor még magamat is meglepem!

-hát őm őm én meg tulzottan romantikus vagyok, de nem ez a virág étterem hanem inkább ez a pokróc és menni kell ki borozni ><

másik végleted:

-én hát szóval én sokszor akkor is őszinte vagyok amikor nem kéne ><

-úgymond én se vágyom arra hogy tudják ki vagyok,

-ilyet én is tettem :q

-én is de a kutyája megdugta a lábamat előtte :|

-a drog rossz, értem? a többivel időnként szabad :q

Mérlegelj hozzám képest, aztán kiderül hogy mindketten kattosak vagyunk :'D

20/f

2019. szept. 2. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Haat...

Kicsit több negatív tulajdonságot sorolsz fel...ami nem biztos hogy annyira jó

Az,hogy lesz e az elvárásaiddal szemben megfelelt lány,azt nem tudom. A mai lányok -és fiúk- már kicsit más felfogásúak. És ez a sok rossz nem biztos hogy vonzani fogja őket.

2019. szept. 3. 05:59
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha tetszel a lányoknak, lehet. Ha nem, akkor meg nem. Igazából senkit nem érdekelnek a belső tulajdonságaid.
2019. szept. 3. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb ugyanilyen a ferjem. :)

Az egyetlen dolog, ami picit zavar benne, hogy egyaltalan nem romantikus. Minimalis szinten sem. Alkalmakra vesz viragot, vagy csokit, de csak kb odab.ssza, hogy hozta, boldog x-t. Ad egy puszit, es joccakat. :D

De en ugy vagyok vele, hogy senki sem tokeletes, nekem is vannak idegesito szokasaim, es inkabb legyen ilyen, mint aki nagyon jol tudja, h hogyan kell banni a nokkel, es ezzel vissza is el, megcsal stb.

2019. szept. 4. 03:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok.

Meg annyi, hogy o sem akart gyereket, de mar akar :) az allatokat sem szerette, csak pokjai voltak. Viszont... a kedvemert megengedte, hogy legyen kutyank, es azota a kutyat o is megszerette.

Ugyh szerintem ez benned is valtozhat majd.

33/N

2019. szept. 4. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!