Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen belső tulajdonságokkal megtarthatok magam mellett egy lányt?
Mindig is tudtam, hogy nem vagy tökéletes belül, és azt is, hogy a lányoknak általában nem szimpatikusak az ilyen fiúk, mint én.
A külsőmről annyit, hogy "átlagosan" nézek ki. Van egy kis pocakom (kb +10 kg lehet, de jól elosztva a testen), de dolgozok rajta. Ami dicséretet megkapok minden lánytól (úgy, hogy ezek a lányok nem is ismerik egymást), hogy szép kék a szemem. A másik dolog, hogy az arcom, amikor "bambulok" is olyan, mint aki ölni akar... mint aki mindig mérges. Külsőleg talán ennyi "különlegességem" van.
Most viszon a belső tulajdonságok:
Negatív:
-pesszimista vagyok
-Nem szeretem az állatokat (nem vsgyok állatkínzó)
-Nem szeretem a gyerekeket (nem is szeretnék)
-Sokat aggódom a jövőm miatt
-Introvertált vagyok
-Tömegiszonyom van
-Rendmániás vagyok
-káromkodok
-Nehezen, de olyannak, akit szeretek szívesen mutatom ki az érzéseimet (de sajnos neki is gátlásosan)
-nem túl romantikus
Pozitív:
-mindig őszinte
-szerény, kitűnni nem akaró
-bármit (ami nem lehetetlen) megteszek egy engem kölcsönösen szerető lányért, akkor is, ha azzal magamnak ártok
-hűséges vagyok
-nem élek alkohollal, dohánnyal, droggal
Ezek alapján nem lesz normális barátnőm? Egy lánnyal szemben, csak annyi elvárásom van, hogy ne öltözködjön úgy, mint egy ku*a, és hogy legyen teljesen őszinte (akkoris, ha az őszintesége nekem fáj).
Sajnos ilyen vagyok. Rendes válaszokat szívesen várok, és mindenkinek, aki nem troll, azt felpontozom
Sokban hasonlítunk, csak én lány vagyok. néhány dolgot a negatív tulajdonságokhoz írtál amik lehetnének pozitívak is, csak nézőpont kérdése.
Igen lehet normális barátnőd.
18l
Simán bejöhetsz egy lánynak.
Van pár számomra elég nagy hátrányt jelentő tulajdonságod, szóval ez a lány nem én leszek, viszont elcsüggedned sem kell.
18/L
hát én:
-realista vagyok, nem csak érzelmi szempontból döntök és nem is csak a másik irányból.
-én szeretem a nem emberi állatokat
-én vagy 3-mat is simán :'D
-én pedig rengeteget
-én is inkább magamnak való/ kis társaság 3-4 fő
-én se szeretem a tömeget :/
-én jobban bírom ha nincs patent rend, az olyan mintha semmihez nem szabadna hozzányúlni..
-ki nem káromkodik ba*dmeg.
-Hát részben, de ha olyan a személy akkor még magamat is meglepem!
-hát őm őm én meg tulzottan romantikus vagyok, de nem ez a virág étterem hanem inkább ez a pokróc és menni kell ki borozni ><
másik végleted:
-én hát szóval én sokszor akkor is őszinte vagyok amikor nem kéne ><
-úgymond én se vágyom arra hogy tudják ki vagyok,
-ilyet én is tettem :q
-én is de a kutyája megdugta a lábamat előtte :|
-a drog rossz, értem? a többivel időnként szabad :q
Mérlegelj hozzám képest, aztán kiderül hogy mindketten kattosak vagyunk :'D
20/f
Haat...
Kicsit több negatív tulajdonságot sorolsz fel...ami nem biztos hogy annyira jó
Az,hogy lesz e az elvárásaiddal szemben megfelelt lány,azt nem tudom. A mai lányok -és fiúk- már kicsit más felfogásúak. És ez a sok rossz nem biztos hogy vonzani fogja őket.
Nekem kb ugyanilyen a ferjem. :)
Az egyetlen dolog, ami picit zavar benne, hogy egyaltalan nem romantikus. Minimalis szinten sem. Alkalmakra vesz viragot, vagy csokit, de csak kb odab.ssza, hogy hozta, boldog x-t. Ad egy puszit, es joccakat. :D
De en ugy vagyok vele, hogy senki sem tokeletes, nekem is vannak idegesito szokasaim, es inkabb legyen ilyen, mint aki nagyon jol tudja, h hogyan kell banni a nokkel, es ezzel vissza is el, megcsal stb.
7es vagyok.
Meg annyi, hogy o sem akart gyereket, de mar akar :) az allatokat sem szerette, csak pokjai voltak. Viszont... a kedvemert megengedte, hogy legyen kutyank, es azota a kutyat o is megszerette.
Ugyh szerintem ez benned is valtozhat majd.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!