Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék könnyebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék könnyebben ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szörnyen visszahúzódó, és szorongós típus. Annyira hogy a saját nagynénémre se “merek” ráírni vagy felhívni. Nem félek, nem is tudom kifejezni mit érzek olyankor.

17 éves vagyok, lassan 18, soha nem volt még barátom, de már nagyon szeretnék, mert szeretném átélni milyen amikor viszont szeretnek, van kivel összebújni, filmezni, elmenni meginni egy kávét, vagy ilyesmi. Bulizni nem nagyon szoktam eljárni, de azért van rá példa. 3 barátnőm van összesen, az egyik az ország másik végében lakik, a másik a szomszéd városban, és dolgozik, a harmadik meg el van foglalva a barátjával. Az utóbbi kettővel szoktam találkozni, meg csak mellettük tudom elengedni magam. Volt lehetőségem arra, hogy legyen barátom, de annyira nem tudtam elengedni magam mellette, és annyira zavarta ez már őt, hogy hagytuk egymást. Pszichológushoz járok a szorongásom miatt, de ott is úgy érzem hogy nem tudom magam kifejezni, nem nagyon merek vele erről beszélni.

Hogy tudnék könnyebben ismerkedni, barátokat szerezni, esetleg párkapcsolatot találni?

2019. aug. 31. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha pesti vagy vagy közel és nem rázod magad olyan buliba meg iszogatsz (ahogy a tegnapi kedves leányzó akit egész éjszaka vigasztaltam és letiltott XD) akkor rám írhatsz nyugodtan.. Ha nem is vagy pesti, meghallgatlak ha baj van, mert ha szorongó visszahúzódó vagy mint én, akkor talán megértenénk egymást és meg tudlak hallgatni úgy hogy meg is értelek nem csak rávágom hogy "igen" :D GL

18F

2019. aug. 31. 23:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Szeged mellett lakok, és nem, nem rázom magamat a bulikban:D
2019. aug. 31. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért lakik minden jó ember messze tőlem :'(
2019. aug. 31. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Engedd el magad, próbálj ne görcsölni. Mi a legrosszabb, ami történhet? Semmi, nincs mit vesztened. A suliban mi a helyzet? Sulin kívül eljársz valahova? Egy hobbi által könnyebb ismerkedni, hiszen rögtön adott egy közös pont. Biztos érdekel valami.

#1+2

Pest tele van jó emberekkel, csak ki kell mozdulnod a szobádból. Aki keres, az talál, én vagyok az élő példa.

18L

2019. aug. 31. 23:46
 5/10 A kérdező kommentje:

Esti suliba fogok járni, szóval nagyon nem lesznek velem egykorúak. Eljárni meg csak a két barátnőmmel szoktam, ha van idejük. A hobbimmal ebben a városban nem nagyon tudok érvényesülni

2019. aug. 31. 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok, 4 es én nekem élőbe nem megy hogy oda menjek valakihez, és ilyen haspólóba pucsító lányokkal van tele a környék.. Neten kell találnom valakit mert kezdem megunni az életem így egyedül.. Jó neked ha te találtál.. De én még mindig csak csalódok és szenvedek..
2019. aug. 31. 23:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem mi az?

18L

2019. aug. 31. 23:59
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 csillagászat és asztrológia
2019. szept. 1. 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne már, ezek tök jók, engem is érdekelnek. Nincs a környéketeken planetárium?

18/L

2019. szept. 1. 00:05
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 a mellettünk lévő városban van, de az csak péntekenként van nyitva 3 órára, de az sem mindig. A másik legközelebbi meg nagyon messze van
2019. szept. 1. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!