Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a tini lányok? Illetve néhány felnőtt nő is?
Jó pár lánnyal nagyon jól elbeszelgettem. Igaz csak neten. De felnapokat is vagy meg tobbet. Aztan az elejen nyilvan meg harcolni kellett ertuk valamennyire hogy egyaltalan ne banjak hogy "udvarlok". Aztan belefaradtam mindegyiknel es leszartam oket. Onnantol kezdve megorultek es szinte zaklattak. Reggel nyolckor megkerdezte milyen volt a napom. Akkor keltem fel pl...xd. Aztan masik. 10x megkerdezte mizu amig vissza nem irtam. Nem ertem...amig torodtem veluk es mindent megtettem volna ertuk tették a fejuket. Miutan mar elengedtem meg megvatoztak. Egyaltalan létezik meg olyan lany aki ertekeli hogyha valakinek o az elso? Xd. Fokepp lanyok valaszat várom ha lehet korral.
19/f xd.
Addig amig irkálsz, érdeklődsz nem vagy kihívás ezért nem érdekled őlet. De miután már leszarod vagy nem írsz akkor egyből kell a nehezen megszerezhető...
16/L
A #3-as leírta a lényeget.
Ne húzd fel magad rajtuk, engedd el.
18/L
Mert vannak csajok, akik mindenkinek meg akarnak felelni, ha te hajtasz, akkor te már pipa vagy, de ha mégsem, akkor tesznek valamit.
Aztán van az a típus, amiről már írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!