Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális?
Figyelt kérdés
Szerintetek az baj, hogy egy köszönő viszonyba lévő lánnyt szeretnék megismerni és nem facebookon írogatok neki hanem elhívtam egy találkozóra? Facebookon semmit nem beszéltem vele.2019. aug. 26. 00:51
1/6 anonim válasza:
Szia! Ez a kérdés komoly? Ez lenne a normális, maradj is ilyen. Én biztos értékelném hogy élőbe és nem facen beszélünk
2/6 anonim válasza:
Szomorú hogy ezt meg kell kérdőjelezni
Egyátalán nem menő és normálisnak se mondható hogy facebookon meg ilyen szutykokon próbálnak ismerkedni egyesek
Ahhoz hogy személyesen élesben hívj el valakit, bátorság kell
És hidd el a lányok ezt sokkal többre értékelik mint azt hogy facebookon előads magad és közbe meg teljesen más vagy
Arról nem is beszélve hogy emlékezni fog arra hogy te személyesen hívtad el
3/6 anonim válasza:
Egy óra, és ilyen kérdéseken gondolkodsz?
4/6 A kérdező kommentje:
Csak facebookon hivtam el mert én Sopronba lakok és a lány pedig 23kmre
2019. aug. 26. 01:07
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem baj,de könyörgöm te menj el,ne neki kelljen utazni.Annyira kiábrándító amikor egy fiú azthiszi,hogy a lánynak kell ő utána menni ha már el hívta.
6/6 A kérdező kommentje:
Nyugi én mennék hozzá
2019. aug. 26. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!