Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen még nem volt semmilyen kapcsolatom, jól érzem hogyha eddig nem volt nem is valóaszínű hogy lesz?
Sok helyen olvastam már hogyha az embernek a tizes évei végefelé sem volt még kapcsolata akkor rohamosan megy lefelé annak az esélye hogy lesz valaha, erre rátesz egy lapáttal hogy a lelki állapotomnak köszönhetően elég szépen el is híztam és eddig nem sok kitarátsom volt lefogyni, na persze nem ilyen 150 kilós vagyok azért, de kövér...
A személyiségemet illetően szerintem nincsen velem baj, tisztelet tudó vagyok, műveltebb az átlagnál, könnyen beszélgetésbe elegyedek az emberekkel, ha látom hogy egy húron pendülünk úgymond, sokminden érdekel, csak nem járok túl sokat nagyobb társaságokba/bulikba mert nagyon szégyenlős vagyok ismeretlenek körében/tömegben. De ez az utolsó leginkább a velem egy korosztályba lévőkre igaz, mert észrevettem hogy a nálam jóval idősebb most mondjuk azt hogy kb 30+-os emberekkel könnyebben szót értek, talán azért mert ők nem olyan ítélkezőek meg flegmák és rossz indulatúak mint a tizen-huszon évesek többsége, de talán ez csak nálam van így, talán badarság aze gész...
Xd Milyen savanyú lehet a szőlő nektek :D
Szar hogy van aki látja hogy milyen irányba megy a fiatalságunk? Esetleg magatokra ismertetek vagy mi a baj?
"Nincs jogod ítélkezni" De nektek van mi :D
Ehhez gratulálok, magadnak válaszoltad meg a kérdésed.
Sok macskát javaslok neked és boldog magányos öregedést :)
Ha így állsz hozzá és nem is változtatsz rajta akkor valóban! Ha beletörődsz és nem is reménykedsz akkor meg is érdemled. Én még küzdök és próbálok élhetőbb környeztet és életfelfogást képviselni, hogy ne csak az én életemben ne pusztuljon ki ez a bolygó de még az unokáim is élvezzék az életet :)
Sok sikert és csak sajnálni tudnak :(
Kedves válaszoló!
Itt mi mind a te javadat akarnank, de te annyira biztos vagy az 'igazadban', hogy csak beszeled es beszeled. Akkor miert tetted ki a kerdest? Mi volt a celod vele?
Te tenyleg ezt tartod helyesnek? 'Megleckeztetni' az olyat, ami neked nem tetszik? Ez neked miert jo? Mi elonyod szarmazik belole?
Nézd... nem akarok bunkó lenni, de:
"Sok helyen olvastam már[...]" -- konkrétan milyen helyeken? Anonim fórumok 60-as IQ-jú megmondóembereitől? Vagy ZS-kategóriás bulvármagazinokban?
Ez ugyanis úgy marhaság, ahogy van.
Ha 40 évesen tartanál ugyanitt, akkor azt mondanám, hogy lehet aggódni, bár még akkor sincs minden veszve. Az USA-ban még alkoholt sem vehetnél, olyan fiatal vagy, ennek ellenére úgy írsz, mint egy késői harmincas.
Szóval csak szedd össze magad, még van jópár éved találni valakit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!