Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak Budapesten olyan srácot aki tényleg komoly kapcsolatra vágyik és nem csak szórakozni akar?
Persze én se feltétlenül egy életre szóló kapcsolatra vágyok, hisz nagyon fiatal vagyok még. De szeretnék végre szerelembe esni és egy jó srácot találni.
Eddig neten ismerkedtem összesen két sráccal. Nem jött össze... Az első nagyon éretlen volt, a második pedig nem bírt létezni egy lány nélkül.
Interneten alapból se szeretek ismerkedni, mert nekem nagyon fontos, hogy élőben milyen benyomást tesz rám a srác. Viszont élőben meg nincs hol. Suliban vannak olyanok akik tetszenének de félős vagyok ahhoz, hogy elhívjam őket valahova. Meg egyikkel se vagyok még nagyom beszélő viszonyban sem. Edzésen is vannak srácok de ott még senki se volt velem egykorú. A munkahelyemen is csak 4-5 évvel idősebbek vannak, akik nagyon fiatalnak tartanak engem. Egy szóval teljesen tanácstalan vagyok, de tudom, ha nem teszek semmit sem, akkor egyedül maradok egyetemig legalább.
Bármi tanácsot, segítséget elfogadok. Esetleg programot, helyet ahol lehet ismerkedni?
(A másik bajom meg az, hogy sehol se találok egy magabiztos srácot, pedig az azonnal levenne a lábamról... )
16/L
Szerintem lehet ismerkedni kávézókba vagy bárokba, valamilyen közösségi helyre is elmehetnél. Akár a könyvtárban való ismerkedéssem kizárt.
Talán az egyik legjobb lehetőség, hogy ismerősökön/barátokon keresztül ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!