Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 10-es skálán mennyire gáz regisztrálni a Tinderre?
10/11.
A Tinder egy hülyeség, hiába mondják sokan, hogy nekik bejön. Nekik azért jön be, mert pontosan olyan szinten vannak, mint ott a legtöbben.
Ott alkalmi dologra lehet "párt" találni, normális, építő kapcsolatot, értékes embert nem igen lehet találni.
Én is regisztráltam de rájöttem, hogy személyesen még könnyebb ismerkedni mint azon a vackon.
A lányok többsége csak azért van rajta, hogy az Instagramját hirdesse és mindenkit jobbra húz. A másik része csúnyákból áll akik valamiért nagyon magas szintet várnak el a fiúktól. Van egy pár aki normális de azok nem tudnak kommunikálni. Tehát ha te írsz válaszol de egy cseppnyi érdeklődést se fog kimutatni feléd hiába húzott jobbra.
A jelenlévők kivételek persze.
Tehát a tinder egy nagy vacak. Nem nézek ki szarul és vicces szöveget is írtam. A lényeg, hogy rá párnappal szereztem is barátnőt de nem a tinder ről.
Nem azért írom ezeket mert nekem nem jött össze a dolog ott és most sírok hanem ezeket tapasztaltam. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!