Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés. Érdemes?
Én egy fiatal lány vagyok és nem volt még kapcsolatom, sőt olyan srác sem volt az életemben aki komolyan érdeklődött volna felém.
Arra gondoltam, hogy megpróblánék interneten ismerkedni, mert ott valamivel több esélyt látok a dologra. De nem tudom, hogy érdemes lenne-e, illetve ha igen akkor hol?
Idő, és hozzáállás (kitartás) kérdése az egész.
Nem kell várnod, hogy majd valaki kezdeményezni fog, kezdeményezz te akár.
Interneten szerintem nem érdemes. Ott akár határon túliakkal is megismerkedhetsz, és akár a távolság miatt soha nem lehetséges hogy találkozzatok. Persze ez is csak kitartás, és hűségesség kérdése.
Szerintem biztosan fogsz találni valakit, aki ismerkedne, csak lehet hogy a távolság közétek fog állni. Mivel ez nem csak rajtad múlik, így bármikor érhet meglepetés (pont mint az életben).
Remélem sikerrel jársz majd! (bárhogyan is döntesz)
Nekem tinderről van a mostani barátom...
Amúgy a mai világban ez egy teljesen normális ismerkedési forma. DE, amennyiben fiatal vagy, mindig tudjon valaki más is arról, hogy éppen mész találkozni valakivel és hova mentek. Akár barátnőnek is írhatsz közbe, ha anyudnak nem akarsz. De ez fontos.
Szerintem érdemes kipróbálni. Persze csak akkor, ha van elég türelmed és kitartásod. Előbb utóbb találsz normális embert. De jól gondold át, kivel mész el randira, mert az is megeshet, hogy az illető a valóságban más mint ahogy a neten viselkedik. Ezt tapasztalatból mondom. (Egyszer egy srác mondta hogy ő magabiztos, határozott stb, de a kávézóban már el kellett neki magyaráznom hogy kell kávét kérni...)
De sok sikert a társkereséshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!