Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj hogyha az alacsonyabb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj hogyha az alacsonyabb fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés

Mindenkitől azt hallom, hogy ez furcsa.

174 cm a magasságom.

2019. júl. 25. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Hát max azért baj, mert a fiúk szeretik, ha magasabbak mint a barátnőjük.
2019. júl. 25. 23:01
 2/6 GuyFromNewCity ***** válasza:
34%
Kiváncsi vagyok hány kerti törpétől kaptál privátot😂😂
2019. júl. 25. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Én is szeretem őket viszont 162 cm vagyok így tök jó.
2019. júl. 26. 04:28
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
174 cm alatt miért is lenne valaki kertitörpe? Nekik lehet nagyobb a farkuk mint neked. Jajj gondolom te ilyen nagy hegyomlás vagy olyan logikával hogy : aki 2 centivel kisebb nálam az törpe.
2019. júl. 26. 14:47
 5/6 anonim válasza:
100%
Dehogy baj. Nem tudom, hogy nézel e animéket, de ajánlom neked a Lovely Complex-et. Habár nem feltétlenül az én korosztályomnak találták ki én akkor is imádom. Egyszerre vicces, cuki és nekem eloszlatta a legtöbb kételyemet. Nem vagyok nagyon magas, de már tetszett alacsonyabb fiú és zavart, de aztán rájöttem, hogy ez csak mások elvárásai miatt volt. Ne ijedj meg és ne hagyd, hogy ez eltántorítson. Lehet, hogy ezzel nem mondok újat, de mindig lesznek olyan emberek, akik nem tudják elfogadni az 'más', megszokottól eltérő dolgokat (ez nem csak a kapcsolatokra igaz), de emiatt még nem kell, hogy rosszul érezd magad. Szóval szerintem egyáltalán nem furcsa. Ne hagyd, hogy mások elvárásai befolyásoljanak. Nincs benne semmi szégyellnivaló (habár remélem ez meg sem fordult a fejedben). Remélem ez segített akár csak egy kicsit is. Hajrá >.<
2019. júl. 27. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
dehogy baj utolsónak nem tudom mi a baja
2019. júl. 31. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!