Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kérdezzek most rá vagy várjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezzek most rá vagy várjak vele?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, most éppen Olaszban nyaral, de én szeretnék majd vele találkozni és mostanában sokszor beszelunk messengeren. Meg 3 eve elmondtam neki h tetszik nekem, de akkor azt mondta h neki mas tetszik. Na most annak a fiukak van egy 2 eves kapcsolata. Egyekbent utoljara tavaly novemberben volt kapcsolata a lánynak, de a fiú csak kihasználta. Na most az lenne a kérdés, hogy MIKOR és HOGY kérdezzem meg tőle, hogy akar - e talizni velem.

16 / F

2019. júl. 23. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Mikor hazajöttek várj pár napot,míg lepihen és utána hívd el,pl moziba!hh h,hát mond neki h nincs kedved eljönni velem moziba?De ha randit akarsz akkor ne moziba vid!!!
2019. júl. 23. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:
D*
2019. júl. 23. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!