Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzék?
Sziasztok, van egy lány osztálytársam, aki már régóta tetszik. Gondoltam hogy most nyáron több idő is van, ezért megpróbálom felszedni. Elég jól ismerjük egymást, néha összefutunk csak úgy véletlenül, mindig nagyon kedves. Nagyon szép és okos, ha jól tudom nincs barátja. Egy átlagos tanuló fiú vagyok, tök egyszerűen nézek ki, de van egy csomó közös pont bennünk. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan indítják a beszélgetést? Megkérdezzem hogy hogyan telik a nyara, hogy van, meg hogy hol járt eddig a nyáron? Majd feltegyem a kérdést hogy lenne-e kedve egyet sétálni a városban? Komolytalanok kíméljenek.
Új: nem érdekel hogy osztálytársam!
Szerintem először inkább beszélgess vele
Meg tudj meg róla még többet
Aztán szépen lassan irányítsd arrs beszélgetést hogy személyesen is találkozhatnátok
Szerintem ha rá akarsz írni írj nyugodtan
Csak mondjuk ne mindennap
Bokolj neki, legyél vele kedves. Beszélj vele sokat messen és utána csak kérdezz rá hogy van kedve veled fagyizni vagy valami.
Ha nem írsz rá honnan tudja hogy bejon neked? 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!