Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha azzal a lányal álmodok aki nagyon tetszik? (már nem az első eset hogy vele álmodom)
Sokat gondolsz rá, érzel iránta, vágyakozol utána és ébren is róla álmodsz.
Igazából ez váltja ki. Velem is volt, hogy egy napon a barátommal való egyik élményemen gondolkodtam, és aznap éjjel újraálmodtam azt.
Az 1-es válaszoló nem tippelget, hanem valószínűleg olvasta már (bizonyára nem a bulvársajtóban), hogy tanulmányok bizonyítják azt amit ő leírt.
Valóban - ami napközben erősen foglalkoztatja az agyunkat, azt éjszaka is feleleveníti az álmunkban.
Valóban nem tippelgetek. Hihetőbb az, amit mondok, mint az a "tény", hogy "Ha álmodsz valakivel, az azért van, mert lefekvés előtt rád gondolt."
Viszont saját magamon tapasztaltam, ahogy azt először le is írtam, hogy ha sokat gondolkodok/stresszelek valamin, vagy valami emléket alvás előtt fel akarok eleveníteni, akkor esély is van rá, hogy álmomban részletgazdagon vagy csak vakuképekkel megjelenik az emlék.
Egyes voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!