Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljem el a friendzone-t?
Sziasztok. Egy kicsit bonyolult helyzetben vagyok, ezért is kérem a segítségeteket, hogy mit kéne csinálnom illetve mi a véleményetek.
Tehát, először a lányról: egy nagyon érett, okos, jófej vicces lány. Nagyon tetszik nekem, illetve 1 évvel idősebb vagyok, kb ennyi.
Na szóval a lányt már régebb óta ismertem, de eddig nem igazán beszélgettünk. Kb 3 hete kezdünk el beszélgetni, és egész jól halad a dolog.
Az okok amiért gondolom hogy bejövök neki: ha többen vagyunk keresi a társaságom és a szemkontaktust. Egy egész éjjel átbeszélgettünk. A buszon kérte hogy mellé üljek hogy rám támaszthassa a fejét, illetve szeretne közös programokat.
De az a gond, hogy nem vagyok benne biztos hogy be e jövök neki, és hogy szeretne e párkapcsolatot, mert rákérdeztem, és azt mondta hogy majd a megfelelő személlyel, de a közeljövőben még nem tervezett. Nem tudom most mit kéne tennem, tettem utalásokat amiből sejthetné, de nem vagyok benne biztos. Ha szerelmi vallomásról lenne szó, van egy remek ötletem, de ezt csak a végső helyzetbe vetném be. (Amikor először beszélgettünk akkor kérdezte hogy mire gondolok, és akkor nem árultam el neki, de azt mondtam hogy majd el fogom. És ha arra kerülne a sor, elmondhatnám neki, hogy akkor arra gondoltam hogy szerelmes vagyok, jobb duma csak most nincs kedvem ezzel vesződni)
Mit tegyek hogy ne kerüljek friendzoneba? Mikor lépjek? Minden segítséget előre megköszönök.
Mi nők azt, hogy tetszik-e a fiú abból tudjuk eldönteni, hogy milyen az érintése. Szóval érintsd meg sokszor!
Ezzel adsz neki információt, ami alapján vonzódni tud.
Ha nem adsz, akkor nincs rólad infója, mint férfi.
Köszi a válaszokat.
#1-es hogy érted az érintést? Fogjam meg a kezét? És az érintés ennyire vonzó lehet?
#2-es de, az az egy kétejem van, hogy ha esteleg ő nem úgy érez irántam mint én, vagy nem késsz a kapcsolatra, sajnálnám elveszteni őt mint barátot.
Folytatod a vele való programokat, találkákat, kommunikációt és egyre jobban közeledsz hozzá. Ahogy mondták megérinted, megöleled, személyessé teszed a találkozásokat (témákkal, helyekkel, stb.). Apróságokkal jelzed hogy nem barátian akarsz közeledni (pl. egy reggeli üzenet, hogy jól induljon a napja; vagy napközben felhívod valami sztorival, ami tetszene neki). Felejtsd el azt a csöpögős vallomást, amire gondoltál. Kedves, de csak a filmekben működik.
Viselkedj vele úgy mint egy másik emberrel, nem kell az egekbe emelni. Ismerkedjetek még és mikor úgy érzed olyan intim helyzet van, amikor közeledtek vagy közeledni tudtok egymáshoz, akkor megcsókolod.
"hogy érted az érintést? Fogjam meg a kezét?"
Dehogyis. Hétköznapi, emberi gesztusokat ne hagyj ki! Pl. mikor találkoztok és megpuszilod, akkor egyszersmind érintsd meg a vállát pl. Vagy beszélgetés közben mikor rámosolyogsz, akkor simogasd meg a haját, vagy az arcát.
Ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!