Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy lánnyal aki nagyon bejön, szerelmes vagyok belé.. De neki van barátja.
Elmondjam neki hogy szeretem? Nagyon fogok a tali után szenvedni..
Valami tanács?...
2019. júl. 11. 20:01
1/5 anonim válasza:
Nem kéne találkozni. tudom nehéz, de neeee
2/5 anonim válasza:
Van barátja akkor inkább ne de felőlem megmondhatod
3/5 anonim válasza:
Lehet segítene neked, ha elmondanád neki, ezzel tudnád, hogy te megtettél mindent. De!! Azt tudnod kell, hogy ezek után nem biztos, hogy fogtok még beszélni (legalábbis már nem úgy, mint eddig)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el neki, nem tudom hogy reagálna
2019. júl. 12. 12:25
5/5 A kérdező kommentje:
Elmondtam, és kaptam egy olyat hogy nem tud vele mit csinálni
2019. júl. 12. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!