Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasított az iskolatársam. Engedjem el?
Ha Ő nem szeretné, hogy kiderüljön a melegsége, ha még titkolni szeretné az identitását, akkor hagynod kellene!
Nem tudod biztosítani azt, hogy csak kettőtök között maradjon, ha esetleg lenne köztetek valami.
2019. júl. 10. 09:42
2/10 anonim válasza:
Nem kell se hagynod, se pedig meggyőznöd. Tartsátok titokban de éreztesd vele hogy szereted (nyilván nem nyilvánosan) Tehát például indőnként öleld meg vagy ha teljesen kettesben vagytok akkor egy-egy puszit is adhatsz az arcára. És annak biztos örülne ha elmondanád neki hogy te mindig mellette leszel, bármi is történjen. :3 Szurkolok hogy jól sikerüljenek a dolgok!
2019. júl. 10. 12:13
Kettes nagyon jól leírta.
2019. júl. 10. 13:28
A kettesnek igaza lenne,ha!-->rólad nem tudnák hogy meleg vagy.
Mivel tudják,így elkezdenének a másik srácra is gyanakodni. Bár ha az iskolában nem tudják olyan sokan,akkor mégis működhet.
2019. júl. 10. 14:13
5/10 anonim válasza:
Ez furi, én vidéki suliba jártam és még a travikat is elfogadták, holott egy proli suli volt, max annyi volt, hogy hímnősnek hívták ha nem volt suliba..
Elején meg tetszett is, már akkor 18 volt és tényleg bejött aztán mondták, hogy fiú.. mondom, hogy nem mert volt szép két cicije üeg jó segge, mondták, hogy nézzem meg hol öltözik.. bumm, fiú öltöző.. eszem megállt.
2019. júl. 10. 17:12
6/10 A kérdező kommentje:
A probléma az hogy nagyon fél hogy kiderül, mert a szülei eléggé homofóbok és ő sem fogadja el saját magát teljesen. Mondtam neki hogy ezen úgy se tud változtatni de azt mondta hogy hagyjam. Nem tudom mit csináljak.
7/10 anonim válasza:
Figyelj mond meg neki hogy bármi is lesz te ott leszel neki (Kb. ezt írtam az előbb is [Kettes voltam] de akkor kifejtem :b)
Tehát a lényeg hogy ha nem akarja nem kell elmondania senkinek sőt a szülei gyakorlatilag nem is kell hogy tudjanak a dologról, nyilván könnyebb az őszinteség de ha tényleg érzel valamit iránta ne dobd el csak úgy.
2019. júl. 10. 22:03
Én hagynám. Engedném, hogy haladjon a maga tempójában a saját maga elfogadása felé de ott lennék neki. Ha kérdése van, ha maga alatt van vagy ha csak egy ölelésre vágyik. Ha jól alakulnak a dolgok akkor egy idő után feloldódik. Ha szerencséd van ráébred, hogy melletted neki is sokkal könnyebb dolga lehet. Mert nem lesz egyedül. A homoszexualitásban ez a legrosszabb. Úgy érzed, hogy mindig egyedül vagy mert nem mondhatod el senkinek. Ezen tudnál segíteni Neki. De ne erőltess semmit. Engedd kibontakozni, ha akar.
2019. júl. 11. 13:13
9/10 anonim válasza:
Egyet mondok. Inkognitó. Azaz titokban. Úgy hiszem, az működne. Iskolán kívül, és személyes térben.
2019. júl. 19. 02:35
Engem heti 2-3x szopott le osztálytársam. De nem meleg. Ez volt a szövege.:D Fura hogy sokan hogy élik meg... Fogadd el. Majd 18 felett elfogadja talán. Addig segítsed!!!
2020. márc. 31. 14:39
Kapcsolódó kérdések: