Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mot gondoltok,18 feletti lányok válaszát várom. Szerintetek?
Figyelt kérdés
A lány aki tetszik most lesz 18 éves de én fiatalabb vagyok nála 2 évvel,ti összejönnétek nálatok fiatalabbal?2019. júl. 9. 01:52
1/15 anonim válasza:
Bár én nem vagyok lány de annyi biztos, hogy egyénfüggő. Sosem tudod meg ha nem kérdezed meg a csajt.
4/15 anonim válasza:
hát így 20 éves fiuként azt mondom hogy 16 évesen voltam a legértelmesebb xd
5/15 anonim válasza:
Én is összejönnék nálam fiatalabbal.
6/15 anonim válasza:
A sulimban nagyon sok felső éves 18 feletti lány jött össze 16 éves fiucskákkal. Semmi nincs belole
Viszont én mindig azt mondom, hogy nem. Semmi képen fiatalabb fiuval nem jonnek ossze
8/15 anonim válasza:
Nekem kifejezetten bejönnek külsöre. Viszont az hogy a legtöbbjük elég éretlen, már zavar. De ha te érett vagy, simán összejönnék veled:D
9/15 LilPumpfan01 válasza:
Ilyen korban már nem számít az a pár év az én környezetemben is gyakran a fiatalabb fiúk normálisabbak mint a kortársaim és jobban megtalálom velük a közös hangot is
10/15 anonim válasza:
Igen ha elég férfias vagy. Most arra gondolok ,hogyan visekedsz beszélsz öltözöl ,minden számít.
Fiú vagyok ,de ezt tudom. Mert több nőtt is kikérdeztem, és ezt az információt kihasználtam és már 21 évesen: 26;38 sőt még 45 éves nővel is voltam már együtt ,mondjuk nem párkapcsolatilag hanem szexuálisan.
De ha kis nyeszlett vagy akkor semmi képen sem!
Ez pszichológiai tény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!