Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az egész mi volt?
Figyelt kérdés
Beszélgettem valakivel egy buliban, akit eddig nem ismertem, viszont elkezdtünk megnyílni egymás előtt. Elmondtuk, hogy mi az ami fáj, a többiektől kicsit félre vonultunk, hogy tudjunk beszélni. De a legelső pillanattól kezdve szemeztünk, ami akkor még fel sem tűnt nekem. Legalábbis nem fordítottam rá figyelmet. Aztán beszélgetni kezdtünk. Volt, hogy percekig egymás szemeit néztük, és elmondtuk, hogy mit látunk egymás lelkében. Mondta, hogy valahogy úgy érzi, okkal találkoztunk. És hogy nem bánja. Megölelt egy csomószor és a végén megfogta a kezem. De most nem keres. Fogalmam sincs, hogy most rá kellene írnom vagy nem? Ez az első, hogy valaki iránt érdeklődöm... Teljesen össze vagyok zavarodva.2019. júl. 7. 18:53
1/6 anonim válasza:
Természetes, mielőbb írj rá. Mielőbb. Ha meg azután meggondolja magát, akkor sincs semmi.
2/6 anonim válasza:
Van hogy az emberek magányosnak érzik magukat és azokban a pillanatokban elég törékenyek. Ha volt benne pia, az rásegíthet erre az érzésre.
Kedves amit mondott, de egyben creepy is, ez nem így működik. Nem látsz bele a másik lelkébe egy este alatt, ez egy romantikus maszlag, aminek semmi értelme. Valószínűleg van egy komolyabb lelki gondja, ami miatt jól esett tőled a figyelem számára.
3/6 A kérdező kommentje:
Józan volt ahogy én is.A barátjának aki pedig egyben az én barátom is, azt mondta, hogy nagyon jó este volt, jól érezte magát.
2019. júl. 7. 20:37
4/6 anonim válasza:
Csak egy estére jól érezte magát. Nem akarlak elszomorítani, de én is bevettem egy ilyen srácnak mindent és tudod mi lett a vége?? Egy ideig még hitegetett, aztán közölte, hogy ő amúgy nem akar semmit. Ha nem keres, ne keresd!
5/6 anonim válasza:
Az hülyeség hogy ha nem keres ne keresd. Lehet ő is pont ezt gondolja akkor meg nem lesz semmi. Szerintem írj neki aztán majd kiderül minden.
6/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy mondta a barátjának, hogy nagyon jó volt beszélgetni velem, és hogy személyesen szeretne még látni.
2019. júl. 8. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!