Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vetkőztessem le a szégyellős és gátlásos barátnőmet? ( még szűz)
Neki szeretnék jót, mert tudom hogy vágyik intim kapcsolatra. Kérlek segítsetek.
17F
Mondd neki, hogy milyen szép meg odavagy érte, de ne csak akkor amikor ott tartotok már, hanem úgy alapból.
Előbb utóbb a bizalmába fogsz férkőzni és nem lesz olyan gátlásos. De feltételezem ő még fiatalabb, ha te 17 vagy. Nem is kell annyira rohanni, ráértek még. Viszont kihasználni sem ér!
Szerintem ő fogja magától érezni, hogy mikor szeretne levetkőzni.
Persze ez undorító "tipp"-nek tűnik elsőre, de az alkohol segít. Ha valóban vágyik a dologra a lány, akkor igyon egy kevés (!) alkoholt, és az el fogja lazítani.
Azt viszont semmi esetre nem ajánlom, hogy te itasd le.
Szerintem egyrészt várj vele masrészt meg finoman utalhatsz rá amikor ott vagytok és akkor kiderül h le szeretne e már vagy még nem. Mondjuk csok kozben indulj el a nyakan lefele és finoman nyulj a pólója alá vagy a dekoltázsa felé puszilgasd ha ennél már tovább vagytok mármint ha csak a fehérneműtől van szó ott is szerintem óvatosan lehet játszani a melltartó pánttal vagy hasonlók és hát vagy folytatja vagy megkérdezi mit szeretnél vagy mondja h ne csináld ha megkérdezi akkor nyugodtan mondd neki de óvatosan h me higgye h erőszakos vagy. Mondjuk hogy azt hogy levedd de ha nem akarod nem baj vagy érted ilyesmi.
Az is közrejátszhat h mióta vagytok együtt, mióta?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!