Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak kiadva magamat lettem szerelmes, mit tegyek?
Mutasd meg magad videochaten keresztül, ezen fölösleges görcsölnöd... El mondom mi fog történni, én így tennék fiú helyében, megmutatod magad valójában és korod:
Ha bejössz akkor azt mondanám hogy el se hiszem 15 vagy,simán kinézel 18-nak és hogy ezentúl teljes öszinteséget várok el vagy vége.
Ha nem jössz be akkor azt mondanám nem tudom megbocsátani vége...
Szóval Minden azon áll vagy bukik hogy tetszel e neki mint lány külsöre ez a te érdeked is ki derüljön! Beszélj vele amint lehet ha ezt nem teszed vége ennek a kapcsolatnak.
Írdd meg hogy mi volt ha túl vagy rajta ;)
Mégegyszer mondom hogy ezt így vagy úgy el kell mondanod minél hamarabb.
Ha ennyire nem megy akkor írd meg priviben hogy milyen üzire gondoltál és majd megmondom neked hogy jó e aztán küldheted.
Elmondtam neki, tegnap este éjfél után.
Nem tudom, hogy most jól, vagy rosszul-e fogadta, de nagyon megbántottam. Kérdezzett rólam, hogy mi volt igaz és mi nem, de ad egy új esélyt. Azt mondja hogy még gondoskodik rólam és képtelen elhagyni, de szeretni se tud egyelőre. Ha nem fog menni, ha nem fog újra szeretni, majd meglássa.. Ennyi az egész, megbántottam, szenved miattam.. Köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!