Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy udvaroljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy udvaroljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány a családjával,akik lejöttek nyaralni. Ismerősök. Hogy udvaroljak? Hogy tetszek Neki?

2019. jún. 30. 18:09
 1/6 anonim válasza:
100%
Hol nyaraltok? Strandon?
2019. jún. 30. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Én nem nyaralok,hanem a lány családja. Mi itt élünk a Balatonon.
2019. jún. 30. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt kell tudni a lányról,hogy befelé forduló,szóval csendes stb. Meg úgy szeret rajzolni,szórakozni. Én látom benne,hogy ő egy nagyon jó lány,jó lelke van.
2019. jún. 30. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahova.Ha te úgyis ismerős vagy a környéken,mutass neki jó helyeket,közben meg ha jön magától(szóval ne görcsösen)dicsérd meg,mondd neki hogy szépen rajzol ha láttad már,ha nem,akkor kérd meg,hogy mutassa meg,legyél vele kedves,figyelmes.
2019. jún. 30. 18:49
 5/6 anonim válasza:
100%
Én is azt tanácsolnám hogy hívd el valahová pl fagyizzatok egyet stb
2019. jún. 30. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, menj oda hozzá, ha nincsenek ott a szülei. Most úgy is tele vannak a varosok luzer q@rvakkal és buta csajokkal akik nős férfiak után futottak 2.-3...-ak voltak, mivel most mennek s férfiak nyaralni és a feleségükkel es csaladjukkal vagy a barátnőjükkel mennek , utánfutóra nincs szükségük.A kuplerájokból is ilyenkor küldik haza a csajokat ,mert kevesebb a munka. Ezért van annyi szeplany most. Csak anal kell nekik jusson eszedbe. Ezek csak majmok.
2019. júl. 2. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!