Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 18 éves lány akivel néhány napja dolgozok a könyvtárban. Nekem nagyon tetszik, de csak 16 vagyok. Véleményetek szerint ez okozhat problémát?
Titeket lányokat zavar ha a párotok/barátotok fiatalabb mint ti? Engem személy szerint nem zavar de őt nem tudom.
Ha valakinek volt már ilyen kapcsolata és leírja, szívesen elolvasnám.
Szerintem zavaró lehet.
Párom 17 éves volt én meg 19 éves mikor összejöttünk. Azért mentem bele a kapcsolatba, mert a családi problémái miatt hamar fel kellett nőnie, emiatt érettebb volt a többi korabeli fiúnál és a gondolkodása is érettnek tűnt. Most 22 éves vagyok és feltűnt, hogy még gyerekes hozzám képest a gondolkodása. Én már 22 évesen elfogadtam a testem, ő meg folyton azzal jön, hogy fogyhatnék kicsit, mert van egy kis narancsbőröm meg 5 kiló feleslegem. Emellett folyton gépezik bár szerintem ebben sose fog megváltozni. 3 éve együtt vagyunk de egyre jobbam unom ezt az egészet és egy érett férfira vágyom, aki elfogadja a testem és nem egy gépfüggő. Persze a szakítás nem megy nekem olyan könnyen, mert együtt is lakunk és amilyen érzékeny vagyok elég lenne cukiskodnia és már pakolhatná is vissza a helyére a ruháit.
A lánytól függ lesz e köztetek valami.
Engem pl zavarna. Mármint nyilván ha már beleszerettem meg minden úgy ás.
De ha ismerkedünk még csak és tudom h fiatalabb valószínű nemet mondanék.
És miért?
Mert a fiúk általában később érnek(ha trtszik ha nem) és a velünk egykorúak is éretlenek sokszor. Pláne egy fiatalabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!