Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy 18 éves lány akivel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Albert,54 kérdése:

Van egy 18 éves lány akivel néhány napja dolgozok a könyvtárban. Nekem nagyon tetszik, de csak 16 vagyok. Véleményetek szerint ez okozhat problémát?

Figyelt kérdés

Titeket lányokat zavar ha a párotok/barátotok fiatalabb mint ti? Engem személy szerint nem zavar de őt nem tudom.

Ha valakinek volt már ilyen kapcsolata és leírja, szívesen elolvasnám.

2019. jún. 28. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem zavaró lehet.

Párom 17 éves volt én meg 19 éves mikor összejöttünk. Azért mentem bele a kapcsolatba, mert a családi problémái miatt hamar fel kellett nőnie, emiatt érettebb volt a többi korabeli fiúnál és a gondolkodása is érettnek tűnt. Most 22 éves vagyok és feltűnt, hogy még gyerekes hozzám képest a gondolkodása. Én már 22 évesen elfogadtam a testem, ő meg folyton azzal jön, hogy fogyhatnék kicsit, mert van egy kis narancsbőröm meg 5 kiló feleslegem. Emellett folyton gépezik bár szerintem ebben sose fog megváltozni. 3 éve együtt vagyunk de egyre jobbam unom ezt az egészet és egy érett férfira vágyom, aki elfogadja a testem és nem egy gépfüggő. Persze a szakítás nem megy nekem olyan könnyen, mert együtt is lakunk és amilyen érzékeny vagyok elég lenne cukiskodnia és már pakolhatná is vissza a helyére a ruháit.

2019. jún. 30. 22:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, neked is a legjobbakat!
2019. jún. 30. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:

A lánytól függ lesz e köztetek valami.

Engem pl zavarna. Mármint nyilván ha már beleszerettem meg minden úgy ás.

De ha ismerkedünk még csak és tudom h fiatalabb valószínű nemet mondanék.

És miért?

Mert a fiúk általában később érnek(ha trtszik ha nem) és a velünk egykorúak is éretlenek sokszor. Pláne egy fiatalabb.

2019. júl. 1. 00:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Ki érett? Ki nem érett? Aki ezen lovagol nem lesz érett, a cél hogy gyerek maradj a sötétben.
2019. júl. 1. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!