Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Harc egy lányért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harc egy lányért?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Na szóval van egy lány aki 1-el alattam jár osztáyba, nagyon rendes, jófej, szép, okos és érett lány. Illetve van egy osztálytársam akivel egész jóba vagyunk. Na szóval ez az osztáytársam már kb 1 éve "barátkozik" a lánnyal, én viszont csak 1 hete ismerem igazán (már rég ismerem de 1 hete kezdtünk el közelebb kerülni egymáshoz, tehát beszélgetünk stb.). Na és hát az a helyzet hogy nekem tetszik a lány, de az osztálytársamat amikor megkérdeztem, azt mondta hogy ők csak barátok, de figyelem őt, és nem tudom eldönteni hogy ez igaz e... A lánnyal ma beszélgettem és azt mondta, hogy mivel ma ballagtak a 9.esek nem marad senkije csak én meg az osztálytársam. Ahogy elnéztem, a lány szemében az osztálytársam már friendzone. Eléggé eltértem a kérdéstől így a végére, de mit kéne csinálnom hogy ne kerüljek én is a friendzoneba? Nem akarok túl elhamarkodottan lépni, nehogy elrontom... Amúgy még annyi így a végére, hogy ma kísértem haza a lányt, + jött velünk még egy 9.-es lány, és ő út közbe mondta, hogy hidd el, jövőre a 2 fiúból az egyik még a barátod lesz, és hozzátette hogy reméli hogy én. Erre a lány reakciója az volt, hogy elmosolyodott, és picit elpirult. Illetve, még annyi hogy szerintetek mit kéne csinálnom, ha ilyeneket nem hagy a lány : ma felkínáltam hogy elviszem a táskáját, de nem hagyta, illetve múltkor mondtam hogy hozok neki ebédet, de azt mondta hogy nem fog csicskáztatni... Előre is köszi a válaszokat, és bocsi a hibákért.
2019. jún. 28. 17:27
 1/8 Mihago ***** válasza:
49%
Pénz, kocsi, helikopterfarok, és nincs friendzone...
2019. jún. 28. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hülye 1-es...

Hívd el fagylaltozni, beszélgessetek, kettesben, a végén kísérd haza, és kérdezd meg, hogy mikor találkoztok újra, és majd kialakul. Járjatok, ez a legszebb az egész világon!

2019. jún. 28. 17:58
 3/8 Mihago ***** válasza:
34%
Persze, 1-es biztos hülye, még csak huszonvalahány éve csajozik.
2019. jún. 28. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:

A lányok emberek, nem zsákmány, amit egy harc során megszerzel és utána birtokolod.

Barátkozzál vele, az pl. kimondottan szimpi, hogy nem csicskának akar, hanem (ha összejön) társnak, nem?

2019. jún. 28. 18:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem minden lány arra vágyik, amit te meg tudsz nekik adi, van aki inkább választ egy értelmes embert, mint egy milliomost fél méteres f*sszal.
2019. jún. 28. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
azt nem vonom kétségbe 3, de nem mindegy HOGYAN és kinek írod a gazdag és kiégettségről tanúskodó tapasztalataid... a kérdező 14 körüli ifjú
2019. jún. 28. 18:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem írtam tapasztalatot, én arra céloztam, hogy az ismerem annyira a kiszemltem, hogy tudom hogy egy rendes lány, és mi az ami igazá fontos neki.
2019. jún. 28. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:

7kérdező: a 6 a [hülye] 1 - 3 nak szólt.

Járjatok - 2-ben írtam hogy kezdjél - ismerkedjetek.

2019. jún. 28. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!