Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdjek el kapcsolatot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el kapcsolatot létesíteni egy fiúval aki tetszik?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdődött egy tábor amibe eljött egy fiú is akit kedvelek. Még egyáltalán nem beszéltem vel meg semmi, de nekem nagyon szimpatikus. Nem mondom, hogy szerelmes vagyok belé, mert még nem ismerem. Már csak 2 napom maradt megismerni, mert pénteken vége a tábornak. Pénteken lesz egy buli amire ős is eljön és én is, de nyilván nem ott szeretnék vele megismerkednik. Segítsetek mielőtt még elrontok valamit! Xd

2019. jún. 26. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Barmit csinalsz biztos eredmenyesebb mintha semmit se csinalnal, legy onmagad, beszelgess vele, ha pl tart vhova szegodj melle, azt latni fogod ha o is erdeklodik irantad.
2019. jún. 26. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbálj vele beszélgetni keress valami közös témát

Akár ez a buli is egy jó téma

aztán majd látod hogy alakul

A buliba meg ha olyan buli bár gondolom olyan

Akkor ha isztok egy keveset úgyis jobban oldódnak gátlások és könnyebb beszélgetni a másikkal

De nem arra bátorítalak hogy idd le magad vagy ilyesmi még mielőtt valaki félreértené

Sok sikert :)

2019. jún. 26. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
De az nagyon gáz ha mondjuk elmegy mellettem és köszönök neki? Nekem az olyan nyomulós. Főleg ha lány csinálja.
2019. jún. 26. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem kell görcsölni!Felesleges komolyan venni az életet,úgyis mindannyian meghalunk,lehet,hogy hirtelen!

Menj oda és basz.sd meg magad!

Kérd meg,hogy élvezzen beléd!

Erősen szoríts rá a farkára!

Hülyeség udvariaskodni!

Már kegyetlen világ van!

Minden csaj csak a sexre gondol!

Minden egyes csaj csak ba..ni akar semmi mást! Kár tettetni a szépet!

Minden lány egy izzó lyuk amit be kell tömni!

Remélem,segítettem!

2019. jún. 27. 15:38
 5/6 Lili8989 ***** válasza:
Nő vagy! Mindig a Nő választ! :)
2019. jún. 27. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Négyes lol
2019. jún. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!