Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezekútán nem tudom?
Van egy lány aki tetszik nekem ezért megkérdestem (hétfön) tőle hogy lenne e kedve találkozni azt válaszolta ahaam .Jó aztán elmontam neki hogy mikor hol találkozunk erre írta hogy nem jó neki a mai nap ezért másnapra lett át téve. Este rámirt hogy inkáb ekkor találkozunk (innen látszot hogy el akar jönni) elfogatam .Másnap megínt ráírtam azt válaszolta hogy nem ér rá megkérdestem tőle hogy mikor lenne jó neki azt válaszolta hogy talán szombat én meg megkérdestem tőle megint hogy még szeretnél találkozni azt válaszolta hogy ahaam.
Mi a véleményetek arra hogy megpobálom mégegyszer megkérdezni tőle hogy szeretne e találkozni ? és honan tudhatom meg hogy komolyan mondta azt hogy szeretne találkozni ?
Egyetértek az elsővel
Ha harmadjára is felültet akkor sza*ni rá
Majd jön másik
Azt, hogy komolyan akar-e találkozni veled, abból derül ki, hogy tesz is érte, azaz pl. ha valamely időpont nem jó neki, ő javasol másikat, és nemcsak tessék-lássák mond igent.
Nem tudom, azóta rázúdítottad-e az érzelmeidet Facebookon, de ha az ilyesmi előzmény nélkül a semmiből jön, akkor leginkább simán kínos a másik félnek, márcsak azért is, mert ha csak alig vagy egyáltalán nem ismeritek egymást, akkor az egésznek köze nincs az ő személyéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!