Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiú és 14 éves lány együtt?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire számít a kor különbség? Titeket zavarna ez a fel állás? Nagyon jól kijövök vele és nem is akarom őt elveszíteni. Szerelmes vagyok. Szerintetek nagyon furcsa?2019. jún. 22. 20:22
1/9 anonim válasza:
Én is ilyen korkülönbséggel vagyok, pár évvel idősebben.
Szerintem nincs akadálya.
2/9 anonim válasza:
Pedofil állat vagy!!! Ha a csaj vagy, ne a farkakon járjon az eszed, tanulj!
3/9 anonim válasza:
Vigyázz rá, érezzétek jól magatokat :)
Nemhiszem hogy baj lenne :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem sok. Nekem 19 évesen nem kellene 16-nál fiatalabb lány, az a minimum. 14 éves lány keressen 15-16 éves fiút, majd néhány évvel később nem lesz probléma 5 év különbség.
5/9 anonim válasza:
Ha elég érett a lány akkor az az 5 év nem probléma.
6/9 anonim válasza:
Szia! Alapvetően a lányok korábban érnek, és vannak különleges esetek amikor valóban van olyan értelmi szintjük mint egy 19 éves fiúnak, bár ez RITKA ESET! 14 évesen is van aki nagyon kislány, valaki tök érett. Testileg lelkileg egyaránt. Ha csaj vagy azért arra vigyázz hogy éld a gyerekkorod is mellette miközben fel is nőssz ne hagyd ki a fiatal éveid egy akár hosszabb kapcsolat miatt.
7/9 anonim válasza:
Nekem 16 évesen volt 23-24 éves csávóm is, de randiztam 30 évessel is.
Mindenki más szinten van, ha úgy érzed kijöttök és már nem gyerek miért ne?! :)
8/9 anonim válasza:
Én személy szerint nem jönnék össze 14 évessel, mivel egyrészt pont van egy ennyi idős húgom, másrészt meg pont ezért tudom, hogy milyenek még az érettebb 14 éves lányok is.
De ez én vagyok, te meg te vagy. Nektek kell tudnotok, hogy mit akartok.
F
9/9 anonim válasza:
Én ismerek 58 éves fiatalos sportos férfit akinek 15 éves csaja van.Mitöl lenne ez pedofília?Mikor a mai lànyok már 10 en évesen cibálják a fa..zt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!