Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a pasim más csajjal is írogat?
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Gyerekorunktol ismerjük egymást. Nagyon oda vagyunk egymásért imádjuk egymást. Egyikünk sem az a féltékeny típus. Mind a ketten szeretünk bulizni és egy a baráti korunk ahol én vagyok az egyetlen lány. Persze ez a pasimnak nem gond hiszen bízik bennem és én a többieket testvéreimként szeretem.
De most a barátom a felvételizni egyetemre és ott megismerkedett egy csajjal akinek van barátja meg nem is a legszebb és nem is szereti azokat a típusú lányokat de valamiért mégis aggódom. Azóta írogatnak és már mondtam neki hogy zavar de annyit mondott h szeret és h nincs okom féltékenynek lenni csak jó lenne ismerni valakit az egyetemen. Akkor így bele törődtem.
Meg tudtam h sajnos a barátom nem vették fel a csajt meg igen azt hittem hogy itt abba marad az irogatas de még sem. Már nem akarom megszolni neki mert az már nekem lesz kínos.
A múltkor épp játszottam a telefonján amikor írt neki a lány és hát muszáj volt megneznem miket is írnak. Persze nem volt benne semmi extra csak egy tök normális beszélgetes. És akár hányszor elkoszontek vagy a pasim vagy a csaj írta azt hogy "még írok vagy majd írok 😗☺️😉"
De ezen kívül semmi más ilyen dolg.
Szerintetek túl gondolom a dolgot? Vagy ez tök normális ha a pasim írogat mással is?
Szia!
A válaszom nem lesz valami hasznos(szerintem), de én is nagyon rettegek ettől az egésztől.
Mivel az én barátnőm is most fog felvételizni az egyetemre, és majd szeptembertől kezdi. Egyszerűen rettegek attól, hogy majd talál nálam jobbat, miközben már 2 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást, sehol sem sérült a kapcsolatunk vagy ilyesmi. Viszont egyedül attól tartok, hogy majd összehaverkodik egy sráccal és elmennek bulizni és berúgik. Mivel már egyszer volt olyan, hogy nagyon berúgott és akkor tényleg azt sem tudta, hogy mit csinál és nagyon félek, hogy ebből baj lesz... :/
Viszont sok fiúval beszélgetett előttem, és még miután összejöttünk akkor is beszélgetett velük. Sokakkal küldtek egymást szívet meg ilyesmi, s én borzasztóan féltékeny típus vagyok. Kijelentettem neki, hogy ez nagyon nagyon zavar és azóta nem beszélget velük, sőt egy fiúval sem barátkozik és egy fiú barátja sincs. Ez a féltékeny énemnek nagyon jó,de a normális tiszta gondolkodású énem mindig arra gondol, hogy mennyire bekorlátoztam ezzel, s így hogy én ezt elvárom tőle, hogy ne beszélgessen másokkal így magamat is bekorlátoztam, hogy ne legyenek lányhaverjaim. Ez neki se jó, hogy kevesebb barátja van és nekem sem. Ebbe gondolj bele te is, hogy megéri? Én egyelőre úgy vagyok vele, hogy jó ötlet volt, de lehet a későbbiekben ezt fogja majd megsínyleni a kapcsolatunk, s ha már ott lesz az egyetemen szabadabban, akkor olyat fog tenni amit nem kellene, úgy hogy már nincs benne az, hogy korlátok között van.
Nehéz helyzet a tied, a normális énem azt mondaná, hogy ne foglalkozz vele, mert biztos vannak neked is fiú haverjaid, akikkel küldtök pirulós jelet vagy egyebet, s attól még nem vagy belé szerelmes. Akkor kezdj el aggódni, ha találkozgatnak, vagy ha már nem mutatja meg a telefonját neked.
A féltékeny énem(akire egyébként nem érdemes hallgatni) azt sugallja, hogy járj utána a dolgoknak és kérd meg, hogy ne beszélgessen vele többet.
Remélem tudtam segíteni picikét is, bár iszonyat kesze-kusza lett az egész és lehet helyenként értelmetlen.
Viszont remélem mindkettőnknek szerencséje lesz a kapcsolatban. :)
Minden jót!
Szervusz!
Ne tedd tönkre a kapcsolatot felesleges féltékenykedéssel. Mindenkinek lehetnek barátai, ezek a barátok lehetnek ellentétes neműek is. Attól még nem lesz köztük semmi.
Elárulom neked, az én egyik legjobb barátom is fiú. A párommal eleinte nem kedvelték egymást, de mostanra már ők ketten kb elválaszthatatlan haverok lettek. Ugyanígy, a páromnak is vannak lány barátai és tök jó fejek.
Adj egy esélyt a csajnak, esetleg kérd meg a párod, hogy mutasson be neki. Lehet, hogy még jóban is lesztek, hiszen ha a párod kedveli, akkor nem lehet rossz ember, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!