Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés

Tegnap sokat veszekedtünk a barátnőmmel, mivel azt mondta hogy neha erez szerelmet irántam néha pedig nem és hogy mindig ilyen köztes állapotban van. Ma meg szakitani akar velem azert mert azt mondja hogy nem akar hitegetni. Én mondtam neki hogy csak a harag beszelt belolem ( ő is tudta mert megemlítette tegnap is ) aztán mondta hogy holnap megbeszeljuk amikor mar mindenki lenyugodott. Ma pedig ahogy irtam kozolte hogy nem akar hitegetni es szakitani akar. Mondtam neki hogy o jelenti nekem a boldogsagot arra meg azt mondta hogy ezek utan nem tud semmilyen boldogsagot okozni nekem. Most mitcsináljak?

16F

2019. jún. 17. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha szakítani akar, felesleges visszatartani. Megfogalmazta, hogy nem érez úgy mint te, és jobbnak látja ha elválnak útjaitok. Lehet hogy most fáj, de hidd el, hosszú távon jobb ez, mint egy kiüresedett kapcsolat.

19/L

2019. jún. 17. 17:42
 2/7 A kérdező kommentje:
De azt mondta hogy lehet hogy ő is megfogja banni
2019. jún. 17. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Engedd el, ha szeret úgyis visszatér ha pedig nem te is tudod a választ.
2019. jún. 17. 17:53
 4/7 anonim válasza:

Hasonlóan érzek a barátom iránt, mint a párod...most én is a szakítást fontolgatom, de mindenképp megvárom vele a vizsgái végét.

Már többször megpróbáltam vele szakítani, de egyszerűen, hiába mondtam ki, hogy ennyi, valamiért sohasem tudtam otthagyni. Tudom, hogy ez a legrosszabb, amit tehetek, de egyszerűen nem megy. Vagy, mert kérlelt, vagy, mert elküldött, de nem bírtam nézni, ahogy magábaroskad...

A barátnőd, ha kicsit is olyan, mint én, nem lesz felhőtlenül boldog a kapcsolatotokban. Szerintem te is, és ő is boldogabb lesz később, ha most különválnak útjaitok...hagyd, lehet, hogy csak még nem vagytok kész egymásra, de ha együtt kell lennetek, úgyis újra összefúj titeket a sors...:)

2019. jún. 17. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:
De nagyon rosszul érzem magam. Nem tudnék barátnőt szerezni újra. Nem szeretek buliba járni. Viszonylag nem is vagyok valami izmos pasi és menő srác.
2019. jún. 17. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha akarsz beszélhetünk, engem a héten dobott a barátnőm!Már tudom hogy megcsalt, de röhögök rajta mert a gyerek bűnronda!
2019. jún. 17. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ha egy bűn rondával csalt meg, akkor nagyon nem érted miről szól a női lélek. Mit tudott adni, amit te nem, ha aláfeküdt?????
2019. jún. 17. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!