Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ezzel így?
Figyelt kérdés
Én tipikusan az a fajta lány vagyok aki nagyon tud szeretni és néha már kicsit túlzásba is viszi,ebből adódóan sokszor mondok elég "tapadós" dolgokat a barátomnak,és utana kínosan érzem magam,mert attól tartok,hogy túl nyálasnak fog gondloni vagy nem tudom...Ez csak azért van,mert nagyon szeretem és sokszor nem tudom hogy kifejezni az érzéseim.Talán kicsit furcsa a kérdés,de érdekelne,más lányok véleménye is ezzel kapcsolatban,de fiúk is válaszolhatnak.😅2019. jún. 15. 13:28
1/4 anonim válasza:
Ha szeret a párod, akkor édesnek gondolja azt, ahogyan kifejezed magad, bárhogyan is mondod.
2/4 anonim válasza:
Nálunk néha belefér, de állandóan inkább ragaszkodásnak tűnne, amit nem akarok.
3/4 anonim válasza:
Szerintem amíg csak mondod ezeket a "tapadós" dolgokat, annyira nem zavaró - bár én amúgy is szeretem az ilyeneket, én is ilyen vagyok, ha nagyon szerelmes vagyok. A túlzott tapadás viszont tényleg irritáló lehet már egy picit, pl minden egyes nap órákat akarsz vele tölteni, és nem hagysz neki teret.
4/4 anonim válasza:
Add önmagadat egy kapcsolatban is, ha pedig ezért szakít veled akkor találsz mást, valakit akinek jól esnek a szavaid.
Szerintem mondd ki amit gondolsz es ne agyalj sokat rajta, ha vissza kell fognod magad az borzasztóan gyötrelmes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!