Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet több is ebből?
Figyelt kérdés
Illik tudni, hogy lány vagyok, és már kb 1 éve a lányok is elkezdtek érdekelni. Pár hónappal később neten találtam egy lányt, akit kimondhatatlanul szerettem. Úgymond beleszerettem. Ő is belém szeretett. Így összejöttünk, és a legboldogabb ember voltam ezen a földön. Viszont nyáron megcsalt egy másik lánnyal. Nagyon összetörtem ez miatt. Nehéz volt elfelejteni őt. Idővel később, rájött, hogy engem szeret igazán. Én pedig elutasító voltam vele, szerintem jogosan tettem ezt vele. Aztán pár hónap múlva összejöttünk, mert tényleg láttam, hogy szeret. Aztán később úgy éreztem, hogy már semmi nem régi. Nem olyan érzéseket tápláltam iránta, mint utoljára. Ezért szakítottunk, nagyon össze volt törve, sokat sírt. És olyan télen volt egy nagy balhé köztünk, és letiltottunk egymást. Utána tavasz végén ráírtam egy másik fiókon, és onnan kezdve újra elkezdtünk beszélgetni. Szépen, lassan kedvelünk egymást. Viszont észrevettem, hogy az egy év alatt nagyon sokat változtunk. Ő komolyabb lett, nem siet, nagyon félénk, csöndes, néha perverz, és annyira különlegesnek találom őt. Egyszer már találkoztunk, és majdnem végig csöndben voltunk, nem törtünk meg a csendet. Csak mikor hazakísért, akkor elkezdtünk igazán beszélgetni, és sokszor bámulta a szemem. Természetesen rák vörös lettem ezért. Na és most úgy érzem, tényleg szeretem őt. Imádom, amilyen van, sokat akarok segíteni neki, mert tudom, hogy nem könnyű élete van, sokat küzd a nehézségekkel. Mindig mesél nekem mindenről, és szoktam tanácsot adni neki, és már kezd kedvelni engem. Szíveket küld, mindig elsőnek ír nekem. Viszont néha nem tudom, mi jár a fejében, de talán jobb is.. xd Na igen, szerintetek lehet több ebből is? Mindennap rá gondolok, és tényleg szeretem őt...És félek, hogy elveszítem, mert egy igazi kincs, amit találtam.2019. jún. 14. 08:59
1/2 anonim válasza:
Jah , jó úton haladtok.Sok sikert.
2/2 anonim válasza:
Mi az istenért nem egy fiúval jössz össze, te ostoba suhanc, a fajtádat agyonverném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!