Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem elmúlik egyről a kettőre?
A csaj valószínűleg már jó ideje szakítani akar,csak nem olyan egyszerű. Én így voltam az első kapcsolatomnál, 2 év után már tudtam,hogy nem szeretem úgy ahogy kellene de fél évig kínlódtam,mire sikerült szakítanom.. mert sajnáltam,mert emberileg nagyon szerettem és mert azt gondoltam hátha csak egy hullámvölgy és túljutunk rajta.
Másik dolog ha a partner olyat tesz,ami nagyon nem fekszik a másiknak..na akkor ki lehet ábrándulni seperc alatt. Így jártam egy másik exemmel, aki kb.egy nap alatt elérte,hogy megundorodjak tőle(csajozott előttem,hazudott és megölt egy állatot hiába kértem,hogy ne tegye).
Azt hozzátenném,hogy az első esetben én nem csaltam meg a srácot, mert nem vagyok gerinctelen és olyan jó ember,hogy nem érdemelte volna ezt. Meg azóta sem csaltam meg senkit persze. A barátnőd egy lelketlen ribi,ha megcsalt. Egyenesnek kellett volna lennie és személyesen megbeszélni,nem telefonon..hat milyen dolog ez már..
Tudom,hogy sz...r érzés de vigasztaljon a tudat,hogy ha ilyen patkány volt,meg sem érdemelt téged és aki vele van az is rosszul fog járni. ;)
Te meg remélhetőleg találsz egy neked való normalis lányt.
30n
Hát, hülye legyek ha ez nem történt meg velem, és még jópár haverommal 😂😂😂😂
Nekem is ők segítettek O,o
Amíg van barát/kolega, nincs baj :D
Azt hiszem a csajok ebben a XXI. században nagyobb qvák mint valaha voltak....
Én is így jártam nyáron... és nem, nem múlik el így, csak ha belép a képbe egy új, aki a maga ismeretlenségével tökéletesebbnek tűnik, mint akit már ismersz és ez által szépen lassan eltűnik a szerelem.
Őszintén sajnálom, ami veled történt. Tudom, hogy vacak azt érezni, hogy sok ideig hazudott neked, de hidd el, jobb elfelejteni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!