Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vihetek e virágot a 3. randin?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már egyszer találkoztam, és majd a 2.vagy 3.randin szeretném elvinni egy romantikus helyre. Szeretnék neki venni tulipánt mert szereti. Kérdés, szál vagy csokor? Meg ha az elején odaadom egész este cipelni nem kényelmetlen vagy hogy kellene?2019. jún. 13. 08:40
2/5 anonim válasza:
Aranyos ötlet, én örülnek neki
De mindenképp valahogy úgy kellene megoldani, hogy ne kelljen cipelnie
Mondjuk ha ott talalkoztok, ahol lakik, akkor mielőtt elindultok, be tudja vinni és vízbe rakni 😃
3/5 anonim válasza:
Bármikor vihetsz. Biztosan örülni fog neki. De az valóban nem jó, ha egész este vinni kell. Én is akkor adnám, ha megyek érte, ha onnan indultok. Ha nem, akkor meg nem randihoz kötném a virágot. Egyszerűen csak meglepném egy virággal otthon.
4/5 anonim válasza:
Én akkor vennék neki, ha hozzájuk megyek és be tudja rakni vázába. Idegesítő cipelni egész este. Helyette inkább valami fogyaszthatót és könnyen elrakhatót vennék neki, csoki stb.
5/5 anonim válasza:
Szál, vagy pár szál (páratlan) inkább rózsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!