Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit túl alacsony vagyok?
☹️ Annyira kínos ez az egész.
Itt vagyok már 20 éves és kb 13-nak nézek ki. Kivéve amikor smink van rajtam, akkor max 16-7 😅
Én 147 körüli vagyok, jó persze örülök, hogy ilyen fiatalos vagyok, de ez nagyon sok hátránnyal jár ..
A barátom 178 körül van, jó ő igazából kövér volt, és jó sokat fogott, de azért egy kicsit sok 😶
Mindig felnézek rá, ha mellette vagyok, akkor olyan mintha a lánya lennék 😣
Én is és ő is 20 évesek vagyunk, de ez mégis sok különbség, mégha nem is korkülönbség 🙄
Titeket zavarna ha a barátnőtök vagy a barátotok magas/alacsony lenne?
Nem olyan régóta vagyok vele együtt, de szeretem és boldoggá szeretném én is tenni őt, de ez zavar, és szerintem ő is észrevette 😣
Nekem is alacsony csajom van :)
Nagyon cuki, és persze szeretem ! :)
Persze, hogy szeret, hisz mindig megölel, ha szomorú vagyok emiatt a marhaság miatt😣 olyan aranyos meg minden. Mégha ő el is fogad így, de engem ez zavar☹️
És néha úgyérzem, hogy kínos helyzetbe hozom őt is, néha próbálja is leplezni, hogy ez nem zavaró 😭
Ne rágódj azon amin nem tudsz változtatni. Ha nem tetszenél neki akkor nem jött volna össze veled. Így vagy jól és kész. Én 180 vagyok és nem zavarna, ha ilyen alacsony barátnőm lenne. Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak. Egyrészt nem az ő dolguk, másrészt meg magamnak élem az életem, nem nekik.
Ha valaki beszól, mondjad neki, hogy a jó dolgokból keveset adnak oszt kész :D
Tudom :(
Rendben köszönöm 😌 de hiába próbálok megbékélni vele, egy idő után újra előjön ez az érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!