Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek? Ki szerint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Ki szerint fér bele ez egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A párom azt vallja mostanában,hogy legyen privát-szféránk. Ezzel nincs is baj ,viszont ő ezt úgy gondolta,hogy ő idegen lányokkal beszélget az interneten ,és én arról nem tudhatok és nem is kell tudnom. Szerinte én is beszélgessek akivel csak akarok,őt nem érdekli.

Lányok,ti ebben az esetben mit gondolnátok? Normális ez egy kapcsolatban és csak én gondolom túl?

Tanácstalan vagyok.

2019. jún. 11. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinél más, de, ha ez nálad nem fér bele amit megertek, akkor kozold vele, ha nem hajlando valtoztatni tudod mit kell tenned.
2019. jún. 11. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Az belefér, hogy ellenkező neműekkel beszélget. Én is csinálom a párom mellett, nincs ezzel semmi baj. Az is oké, hogy nem kell feltétlenül tudja, hogy pontosan mit. De itt ahogy látom más van a dologban.
2019. jún. 11. 10:56
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló,

A párod tud róla,elmondtad neki? Én úgy gondolom,hogy ha megemlítjük ezt a párunknak az nem fogja engedni arra következtetni,hogy jelent valamit bármelyik lány is,hiszen nem titkolózol róla.

Nálunk ez véletlen derült ki,esze ágában sem volt bevallani,ezért is gyanús,és gondolom,hogy jelent valamit.

2019. jún. 11. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, tud róla. Hosszútávú terv, hogy közösen találkozzunk. Semmi titok. Még örul is neki, mert nincsenek barátaink és ez egy lehetőség, hogy legyen.
2019. jún. 11. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:

magyarul :a te engedelyeddel akar flörtölgetni.. (amiből előbb - utobb ugyis több lenne)

Én nem mennek bele, es valószínű szakítanėk inkább..

de te ėrzed, ez így neked ez mennyire fér bele

2019. jún. 11. 11:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem kér hozzá engedélyt,inkább kikéri magának,hogy én hogy merek bizalmatlankodni.
2019. jún. 11. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
ha idegen lányokkal akar ismerkedni, beszelgetni, akkor az bővene elég ok a bizalmatlankodásra..
2019. jún. 11. 14:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Idegen ellenkezőneműekkel nem beszélgetek csak azért hogy barátkozzak. Minimum szexre hajt vagy halászik hátha talál jobbat... Szerintem ez egyáltalán nem fér bele.
2019. jún. 11. 17:42
 9/9 anonim válasza:

En pl. kimondottan utalom, ha valaki szabalyozni akarja azt, hogy kivel beszelgethetek. En sem teszem, akkor o mire fel?! Es ez volt mindig. Az nem baj, hogy o mas kanokkal dumal, de az, ha en csak raneztem vagy - a munkambol kifolyolag is - valtottam par szot egy munkatarsnommel, akkor mar egesz nap kurom.

Ebbol is voltak surun veszekedesek, s vegul o csalt meg.

Szoval, ne akard szabalyozni, foleg ne akard megmondani, kivel beszelgethet. Ha szeret, nem csal meg. Ha megcsal, akkor csak ido kerdese es megtette volna. Talalsz majd jobbat.

2019. jún. 13. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!