Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú megsimogatta a mellemet és nem tudom mit tegyek, szerintetek?
Figyelt kérdés
A strandon voltunk és odaadta a fagyima aztán végigsimított a mellemen azt mondta hogy véletlen volt de nem úgy tűnt mit tegyek? 16 L2019. jún. 7. 23:34
1/15 anonim válasza:
Most már semmit. Akkor kellett volna tökön rúgni.
2/15 A kérdező kommentje:
De nekem tetszik ez a fiú. És nem esett rosszul, csak nem értem. Eddigi tudásom alapján nem hiszem h véletlen lett volna.
2019. jún. 7. 23:43
3/15 Thispain válasza:
Hasonló helyzetben megfoghatod a fiú kezét.
4/15 A kérdező kommentje:
És mondjam el neki hogy tetszik? Azt se tudom tetszem-e neki. Én szívem szerint megcsókoltam volna de inkább hagytam elmenni.
2019. jún. 8. 00:45
5/15 anonim válasza:
Hát, attól függ, hogy neked mi jött le ebből. Ha kellemes volt és megfelelő számodra tőle ez a fajta közeledés, akkor mondd meg neki mondjuk, hogy legközelebb is kérsz fagyit ugyanúgy :). Ha meg kicsit soknak érzed, akkor mondd neki, hogy legközelebb kicsit viselkedjen.
6/15 A kérdező kommentje:
Jó érzés volt meg minden, de kicsit szégyenlős vagyok és nem tudom mit kezdjek!
2019. jún. 8. 09:56
7/15 anonim válasza:
Ha direkt csinálta a pasi és nem az engedélyeddel, akkor csak arra fogsz neki kelleni.
A helyedben egy oltári büdös nagy pofont lekavartam volna neki, akármilyen "jóképű" is legyen az.
Hát tudod, kiét fogdossa!
K
9/15 anonim válasza:
De ha ilyen hülye vagy, hogy engedted, akkor neked is gratulálok!
Te is egy szexmániás lehetsz...
Mit szólnál ahhoz, ha te mondjuk pasi lennél, megfognád egy lány mellét és az lekavart volna neked egyet?
Az már jólesne?
Gondolkozz el, kérlek!
10/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem kellet volna hagynom, de nem voltam magamnál és szeretem attól tartok hogy ha lepofozom minden esélyem elveszik, ami elég valószínű
2019. jún. 8. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!