Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 20 éves vagyok,3éve van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok,3éve van egy "párkapcsolatom" ha mondható annak. Többi lent?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 3éve van egy "párkapcsolatom" ha mondható annak. Mindenesetre azt tudnikell, hogy nem lakunk együtt. A párom mindent megakar nekem szabni, hogy mikor hova menjek, kivel beszeljek kivel ne... ha nem úgy csinálom ahogy azt ő elmondja pl írok az egyik régi barátnőmmel akit ő nemkedvel egyből átkoz és aztmondja vége van.. zsarol hogy ha nemcsinálom ezt akkor pedig ezt meg ezt fogja csinálni...nagyon szeretem de már eleget tűrtem ezt.. ja és az ő telefonjába különböző üzenetek amiket ő ír, a barátjának "lebuktam" stb.. semmi boldogság nincs csak hogyha azvan amit ő akar... mit tegyek várjak még, hátha megváltozik vagy azonnal hagyjam el? 20/L
2019. jún. 3. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
3 év alatt megszokta/rászoktattad, hogy az van amit ő akar. Nem fog megvaltozni. Neked meg rohannak a hónapjaid, éveid.
2019. jún. 3. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Küld el a jó f a s z b a, ha korlátol téged, szakits vele, mert a tulajdonának tekint.
2019. jún. 3. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Ő úgy látja hogy birtokol téged és te csak egy tárgy vagy neki, aki azt csinálja amit ő akar.

Nem változik meg, tönkreteszi az életed. Az ilyen emberek manipulatívak. Ahogy elakarnád hagyni, azonnal összeomlik és mindent megígér, akár öngyilkossággal fenyegetőzik. Akkor is erősnek kell lenned és tartani magad, mindent azért csinál hogy hasson a jóhiszeműségedre és az érzelmeidre, csak hogy továbbra is uraljon.

2019. jún. 3. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ én is úgy látom jobb lesz külön mostmár!!! Félve teszek mindent az életembe ő miatta.
2019. jún. 3. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Akik megakarnak mindent szabni , meg minden nőnemű ismerőse féltékenyek egy közösségi oldalon akikkel még csak nem is beszélgetsz, azok nem normálisak. Általában mindig az ilyen féltékeny lányok csalnak meg előbb .
2019. jún. 3. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem már tudod is a választ a kérdésedre, csak kell az a kis fuvallat, hogy megtedd.

Ha téged zavar, amit csinál, akkor beszélj vele, ha pedig nem tudod neki tolmácsolni a problémáidat, akkor nem figyel oda rá.

Ez a passzív-agresszív-manipulatív viselkedés hosszú távon mindkettőtöket megviseli. Ha nem tud fejlődést felmutatni, szemléletet váltani, akkor csak rajtad múlik, hogy mi lesz a jövő. Mert a viselkedése csak személyiségfejlődéssel változhat! Sok sikert és erőt!

2019. jún. 3. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!