Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom ( lány ) aki iránt én többet érzek mint barátság és sokszor ezt látom rajta is, de van amikor úgy kezel mint csak egy nagyon jó barátot, néha pedig napokig nem beszélünk szinte semennyit.Mit tegyek?

UI.: Kérlek ne sablon válaszokat írjatok...

2019. máj. 30. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb az, hogy odamész hozzá, és elmondod neki.

De ha esetleg még bizonytalan vagy,akkor simán nyiss felé valahogy!

2019. máj. 30. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet az,hogy azért nem beszéltek napokig,mert nem ér rá?

Lehet azért kezel néha úgy téged mint egy jó barát,mert nem tudja eldönteni,hogy te mit akarsz tőle!😕

Te is szoktál úgy viselkedni mint ha csak egy jó barátként tekintenél rá?Lehet ezért nem mer lépni,és várja h te lépj felé!

2019. máj. 30. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
tinikorban a lányok mentálisan labilisak , tehát tényleg nem tudják mit éreznek, ha nem akarsz fájdalmat magadnak ne akarj többet.
2019. máj. 30. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!