Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex témában segítség?
Hát ez eléggé tág téma.
Arra emlékszem hogy nálunk úgy volt hogy a srác elkezdett nyúlkálni, az ujjával csinált dolgokat, meg ilyenek. Aztán hát jóval később én is csináltam neki. Mivel mi elég távol élünk egymástól így a parkokban voltunk, de nem úgy kell elképzelni hogy mindenki előtt, hanem eldugott helyeken. Mi elég hamar lefeküdtunk egymással. Egy hónap után. Bár így vissza gondolva várnom kellett volna még, főleg úgy hogy szűz is voltam. Félre értés ne essék, nem azt bántam meg hogy vele történt, azt egyáltalán nem bántam meg. Hanem inkább azt hogy nem vártam vele. Egyébként mi előtte nem beszéltünk arról hogy mikor fogunk egymással lefeküdni hanem egyszer felhoztam a témát hogy ne az utcán legyünk, hogy akkor mennyunk el hozzá. Meg hát én kíváncsi vagyok és kíváncsi voltam arra is hogy milyen helyen tölti a mindennapjait. Aztán hát ott letámadott enyhén szólva, engem meg izgatott a téma. Élvezetessé tenni sok féle képen lehet. Előjáték legyen. Abba pedig sok minden lehet.
Mivel idővel úgy is megismered. Igy látni fogod hogy ő milyen, ezáltal gondolom azt is tudni fogod hogyan hozd fel a témát.
Nekem ez még sosem volt kimondva. 5 kapcsolatom volt eddig és mindig magától jött.
Pl. néztünk egy filmet és közben elkezdtem simogatni, puszilgatni. Megállítottuk a filmet vagy hagytuk menni és szexeltünk.
Mindig valami intim helyzetben, amikor összebújtunk. Pl. ha együtt alszotok, akkor már számítani fog rá, hogy elkezded simogatni stb.
Ha nem akar szexelni, akkor valószínűleg addig nem is akar majd veled együtt aludni.
Szerintem nem érdemes ezt kimondani vagy megkérdezni, mert megöli a dolog varázsát. Kezdd el simogatni, puszilgatni, érezni fogja hogy mit akarsz és ha tetszik neki akkor viszonozza, ha meg nem akkor megállít.
25/F
1. Ez nem eltelt idő, hanem "hangulat" kérdése. Akkor ért meg rá az idő, ha mind a ketten kívánjátok, mégpedig egymással ;), feltéve, hogy mindketten elég érettek vagytok ahhoz, hogy 1. a sarki közértben/drogériában pirulgatás nélkül megvásároljatok egy csomag óvszert, és 2. képesek vagytok nemet mondani, ha valami nem esik jól.
2. A "hogyan kell élvezetessé tenni" kérdéshez: odafigyeltek magatokra is és a másikra is (a saját és a párod testének a reakcióira), csináljátok azt, ami mindkettőtöknek jólesik, és mellőzzétek azt, ami az egyiknek vagy a másiknak vagy mindkettőtöknek nem esik jól. Amúgy meg ebben a témában is a gyakorlat teszi a mestert, tehát ne misztifikáljátok az "első alkalmat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!