Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még soha nem volt párkapcsolatod, de nagyon vágysz rá, hogyan kezeled ezt az érzést? Hogyan éled meg?
kíváncsi vagyok arra, hogy mit érzel, hogy mik a tapasztalataid, a praktikáid, a félelmeid.
kérlek írj kort és nemet is.
Én is voltam ebben a helyzetben, hogy rád tör az érzés, hogy vágysz egy kapcsolatra, de nincs kilátásban semmi. Nagyon nehéz ezt kezelni. Én nem is tudtam őszintén szólva. Aztán megvolt az első kapcsolatom. Utána is gyakran rámtört az érzés, hogy magam vagyok. Tudtam, hogy nem szabad görcsösen ragaszkodni ehhez a gondolathoz, de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből. Az utóbbi időben azonban rájöttem, mi a megoldás. Meg kell tanulnunk először magunk jól érezni magunkat. Csak így tudunk majd mást boldoggá tenni. Ha magad sem érzed jól magad, akkor ha esetleg lesz párod, görcsösen fogsz ragaszkodni hozzá, ami előbb-utóbb megöli az egész kapcsolatot. Próbáld először megtalálni magad, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, élvezd az életet. Feltételezem, még középiskolás vagy. Az egyetem nagy változást fog hozni minden téren. Ne félj! Addig is koncentrálj magadra, az önfejlesztésre. Sok sikert! Tudom, hogy nem könnyű. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!