Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szinte sose...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szinte sose láthatom viszont?

Figyelt kérdés
Velwncében voltunk osztálykiránduláson 4 napot.A szálláson összeismerkedtem egy lánnyal,akinél szebbet még nem láttam.A 4. Nap el is mondtam neki hogy mennyire tetszik.En is tetszettem neki.Elkertuk egymas elerhetosegeit,es azota messengeren beszelgetunk angolul.Szerintetek mit tegyek? Valoszinuleg soha nem fogom latni tobbet,es ezert nem is tudom mit csinaljak...

2019. máj. 28. 23:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó lenne ismerni a körülményeket és a lehetőségeket, korotokat. Ha nagy a távolság, és közel 14-15 évesek vagytok, ezen kívül szüleitek se túlságosan empatikusak ezzel a dologgal szemben, akkor szerintem kár energiát fektetni a dologba.

Ha kicsit idősebbek vagytok, akkor egyrészt a szüleiteknek is kisebb a befolyása / beleszólása, ezen kívül ti is megtudjátok saját zsebből oldani az utazást, vagy ha úgy van, akár már jogsival is rendelkezhettek. Ebben az esetben pedig csak rajtatok múlik, hogy a távolság mennyire szab határt.

2019. máj. 29. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!